Novigrad u znaku oscarovaca

Filmsko druženje pod zvijezdama u CMIK-u

| Autor: Vanesa Begić
Kino pod zvijezdama u Novigradu (Snimio Sebastijan Skoko)

Kino pod zvijezdama u Novigradu (Snimio Sebastijan Skoko)


Druženje s filmom u novigradskom CMIK-u nastavlja se i u ljetnim mjesecima, s time da se projekcije umjesto u kino-dvorani održavaju pod vedrim nebom, u ljetnom kinu CMIK-a, pod nazivom Movie Nights.

Program donosi romantičnu glazbenu dramu iz 2018. godine, »A star is born«/«Zvijezda je rođena«, u kojoj okorjeli country glazbenik Jack Maine (Bradley Cooper), otkriva i zaljubljuje se u mladu pjevačicu Ally (Lady Gaga), afilm je na programu 4. kolovoza. I drugi film u kolovozu (18. 8.), »Bohemian Rhapsody«, ovjenčan je s čak četiri prestižna kipića. Riječ je o glazbenom biografskom filmu, u potpunosti posvećenom nevjerojatnoj karijeri grupe Queen, ali i legendarnog i nikada prežaljenog pjevača Freddieja Mercuryja, kojega je dojmljivo utjelovio Rami Malek.

Projekcije počinju u 21.15, a ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji putem interneta na adresi cmik-cmc.mojekarte.hr, ili na blagajni CMIK-a sat vremena prije projekcija. Pokrovitelj novigradskog filmskog druženja pod zvijezdama je tamošnja Turistička zajednica.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini