POČEO SEDMI DAN

SLUČAJ MATEJ PERIŠ: Njegova djevojka nije izgubila nadu da će biti pronađen. Opisala je što zna o putu u Beograd

| Autor: Glas Istre
Matej Periš i klub Gotik u kojem je posljednje viđen

Matej Periš i klub Gotik u kojem je posljednje viđen


Sedmi je dan od nestanka Splićanina Mateja Periša i nažalost - nema ništa novo.

Polako slabi interes medija za ovu temu, u Srbiji se sada uglavnom piše o Novaku Đokoviću i po njima skandaloznom odbijanju Australije da mu dopusti ulazak u zemlju.

Novost je što se saznalo da Matej ima djevojku Sanju, prema pisanju Kurira, čiji je novinar u Splitu razgovarao s njom. 

- Uspio sam stupiti u kontakt s Matejevom djevojkom Sanjom koja do sada nije govorila javno ni za hrvatske, a kamoli za srpske medije. Otkrila je nove pojedinosti o svom nestalom dečku tako da će to baciti jedno novo svjetlo na cijeli slučaj. Matej je prema riječima njegove djevojke planirao mjesecima novogodišnji provod u Beogradu. Nije nikakva svađa između njih uzrok problema i to nije okidač za bilo što. Sanja i Matej su i dalje u vezi. Matej je otišao u Beograd sa šestoricom prijatelja od kojih je njegova djevojka znala trojicu. To su Matejevi stari prijatelji iz osnovne škole. Taj doček je planiran šest mjeseci unazad. Nije bilo nešto što je dogovoreno odjednom. Njegova djevojka je dodala da nije znala da će im se ostala trojica priključiti, prepirčao je razgovor novinar Kurira. 

- Pitao sam je kako se osjeća. U njoj i dalje tinja nada da će ga naći. Isključila je svaku mogućnost povezivanja Mateja s bilo kakvom nedozvoljenom supstancom. Kaže da to nije on. Njegova majka također nije izgubila nadu. To mi je prenijela Sanja, prepričao je novinar. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater