NOVI MOMENT

POTRAGA ZA SPLIĆANINOM KOJI JE NESTAO U BEOGRADU. Pojavio se svjedok koji tvrdi: "Sreli smo mladića u centru Rume. Govorio je splitskim naglaskom"

| Autor: Glas Istre
Ruma (Google Maps)

Ruma (Google Maps)


I dalje traje potraga za Splićaninom Matejom Perišem koji je u noći s 30. na 31. prosinca nestao u Beogradu u klubu Gotik na Savi, nakon što je bez jakne izašao oko 2.30 sati iz kluba i od tada mu se gubi svaki trag.

S obzirom da je proteklo već mnogo vremena, sve se više spominje teorija da je Matej krenuo obaviti nuždu u Savu jer je u toaletu u klubu bila gužva, pa da je potom pao i utopio se. Sava je u ovo doba godine hladna, a postoji mogućnost da se ozlijedio pri padu.

No, Nova TV tvrdi da postoje svjedoci koji su Mateja vidjeli u Rumi, gradu na pola puta između Beograda i hrvatske granice.

"U prvim satima Nove godine, oko 3:30, u centru Rume sreli smo mladića izrazito plavih očiju i kose. Na glavi je imao kapicu i nosio je jaknu koja mu je bila poprilično velika. U prvi mah pomislili smo da je skitnica. Obratio nam se, a govorio je splitskim naglaskom", rekao je jedan svjedok reporterki Nove TV.

Ovo je prvi tračak nade nakon što danima nema gotovo nikakvog traga. Neslužbeno se spominju i svjedočenja da je Matej viđen kako 1. siječnja ulazi u taksi u Beogradu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum