NOVI DETALJI IZ BEOGRADA

Mediji objavili što je sve konzumirala grupa Splićana u Beogradu. POPIS JE PRILIČNO VELIK, A SREDSTVA OPASNA

| Autor: Glas Istre
Beogradski klub Gotik (CROPIX)

Beogradski klub Gotik (CROPIX)


Nove vijesti o nestalom Splićaninu Mateju Perišu pristižu non stop. Kurir je sada objavio, pozivajući se na svoje izvore, što su Splićani konzumirali u noći s 30. na 31. prosinca, kada je Matej na koncu nestao. Kurir tako piše da je Matej skupa s prijateljima konzumirao alkohol, ali i sintetičke droge.

"Naime oni su najpre bili u iznajmljenom stanu, odakle su otišli u jedan restoran u blizini Gotika, a zatim prešli u Gotik. Društvo u kojem je bio Matej čitave večeri naručivalo je u klubu i vino i viski, a koristili su speed i sintetičke droge. Matej je prije izlaska iz kluba bio vidno pijan i vidno je teturao kad je napustio klub. Sigurnosne kamere zabilježile su čudno ponašanje nestalog momka koje je najvjerovatnije izazvano kombiniranjem alkohola i droge", piše Kurir. 

Sintetičke droge poznate su kao najopasnije jer nisu dobivene preradom biljaka, kao kokain, heroin i marihuana, već proizvodnjom u kemijskom laboratoriju. Najpoznatije sintetičke droge su ekstazi, LSD, amfetamini i metamfetamini. Vrsta sintetičkih droga (amfetamin) je i speed. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini