brutalni slučaj obiteljskog nasilja

Klara Buntić podnijela zahtjev za razvodom, odbijen zahtjev suda u Ljubuškom za izuzećem u slučaju nasilja

| Autor: Glas Istre
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Općinski sud u Ljubuškom, koji je prvo donio odluku o puštanju Denisa Buntića na slobodu, sada traži izuzeće od daljnjeg odlučivanja jer na njemu radi majka bivšeg rukometnog reprezentativca.

Njega je, podsjetimo, supruga Klara prijavila za obiteljsko nasilje, dok mu je policija tijekom pretrage kuće našla čitav arsenal oružja – od automatskih pušaka i municije, do zolja.

“S obzirom na to da je majka osumnjičenika zaposlenica suda, izvanraspravno vijeće je podnijelo prijedlog Županijskom sudu Široki Brijeg da odredi drugi nadležni sud”, izvijestili su iz Općinskog suda u Ljubuškom, prenosi Nova TV.

Zahtjev je, međutim, odbijen, jer ga je podnijela osoba koja za to nije ovlaštena, a na odluku nije dopuštena žalba.

“Županijski sud u Širokom onda može za stvarno nadležni sud odrediti Općinski sud u Širokom Brijegu”, kazao je Josip Aničić, tužitelj Županijskog tužiteljstva ŽZH, prenosi Dnevnik.hr.

Denis Buntić mora se svakodnevno javljati u policiju i žrtvi ne smije prilaziti na manje od 100 metara.

Njegova supruga Klara Buntić potvrdila je da se nalazi na sigurnom te da pokreće brakorazvodnu parnicu, a svoju stranu priče iznijela je i prva Buntićeva supruga. Ona je rekla kako je s Denisom Buntićem provela 17 godina i da tijekom veze “nikad nije digao ruku na nju, niti je bila izložena nasilju”.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of