najčitaniji naslovi

Knjižničarka Marlena Lakić otkriva: Najčitanija Istrijanka je Marilena Dužman

| Autor: Vanesa BEGIĆ
(Promo)

(Promo)


Knjižnica Vodnjan, ogranak Gradske knjižnice i čitaonice Pula s knjižničarkom Marlenom Lakić stalno organizira raznolike programe - kako razne radionice za djecu - organizirane i slobodne, tako i za odrasle.

Sve više korisnika tu posuđuje knjige, a knjižničarka nam je nešto rekla o najčitanijim naslovima. Što se tiče istarskih autora, odnosno autorica, Marilena Dužman je najčitanija. Mladi rado posuđuju knjigu Abi Dare "Kradljivica riječi" (Petrine knjige), a za mlade i ne samo rado je čitana i knjiga Susanne Laonard "Madame Curie i snaga jednog sna".

Od beletristike, tu su rado čitane knjige Williama Kenta Kruegera "Ova blaga zemlja", ili pak Nicole Yoona "Plesni koraci", te knjiga o kojoj se puno priča i piše, djelo "Svježa voda za cvijeće" Valérie Perrin. Rado posuđivano je i djelo "Poput ljetnog vina" Jamie Brenner ili pak "Vrijeme otkrivanja" P. J. Mackay...

Navedimo i djela "Ispovijesti u noćnom vlaku" Lise Unger, "Jednadžba srodnih duša" Christine Lauren, "Šetač knjiga" Carsten Henn, knjige kao što su "Djevojka iz močvare" Delie Owens, "Draga Emmie Blue" Lie Louis, "Greta: godine ljubavi, godine sjećanja" Susanne Abel, ili "Ispod grčkog Mjeseca" Carol Kirkwood. Tu je i "Kuća za ptice" Eve Meijer.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of