SAMO DVOJE KANDIDATA U TIJESNOJ UTRCI

DANAS NA OPĆINSKOM VIJEĆU KONAČNA ODLUKA: Aljoša Ukotić naslijeđuje Maju Šarić na čelu Kamenjaka?

| Autor: Patricija SOFTIĆ
Glavna bitka svakog novog ravnatelja Kamenjaka biti će srediti financijske knjige i spriječiti daljnje malverzacije s novcem (T. TIDIĆ)

Glavna bitka svakog novog ravnatelja Kamenjaka biti će srediti financijske knjige i spriječiti daljnje malverzacije s novcem (T. TIDIĆ)


Aljoša Ukotić je prezentirao svoj plan i program rada JU Kamenjak koji je bio najkonkretniji i najkomplentiji. To nas i ne čudi, jer je Ukotić gotovo dvije godine glavni čuvar prirode na Kamenjaku i jako je dobro upoznat s važnostima i problemima ovog zaštićenog krajobraza. Naravno da je u odnosu na druge kandidate imao tu prednost što već poznaje cijeli sustav iznutra, no moram priznati da ima jaku konkurenciju u kandidatkinji koja pak ima dosta radnog iskustva sa Brijuna, otkrio nam je Matija Medica

Aljoša Ukotić, kako doznajemo, najizgledniji je kandidat za novog ravnatelja Javne ustanove Kamenjak. Tako bi gotovo u zadnji tren moglo odlučiti tročlano povjerenstvo za provedbu natječaja za izbor ravnatelja ili ravnateljice koje danas Općinskom vijeću mora dostaviti svoju Odluku o imenovanju na glasanje.

Odabirom novog ravnatelja završit će višemjesečna trakavica oko trenutno obezglavljenog Kamenjaka, kojeg zadnjih mjeseci formalno vodi upravo Aljoša Ukotić u svojstvu v.d. ravnatelja ove ustanove. Povjerenje za to iskazali su mu jednoglasno medulinski općinski vijećnici sredinom kolovoza na sjednici Općinskog vijeća, istog dana kada su izglasali da se ravnateljicu Maju Šarić razriješi s dužnosti.

Ukotić je bio jedan od petoro kandidata koji su poslali svoje prijave na natječaj. Jedna od prijava u samom startu nije udovoljavala uvjetima natječaja, a potom su prije 15-ak dana na razgovor s povjerenstvom došla samo tri kandidata.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum