u općini marčana

Besplatna radionica Radionica "Sam(a) svoj majstor": Što učiniti ako dođe do kratkog spoja, kako izbušiti ili zakrpati rupu u zidu...

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


U Mjesnom domu u Orbanićima, u petak, 10. svibnja, od 18 sati do 19.30, održat će se besplatna radionica Radionica "Sam(a) svoj majstor”.

Radi se o edukativno-praktičnoj radionici svladavanja osnovnih popravaka u kućanstvu i o korištenju osnovnog alata, što učiniti ako dođe do kratkog spoja ili ako treba zatvoriti ventil za vodu, odštopati sifon, izbušiti ili zakrpati rupu u zidu i slično.

 - Ova radionica prvenstveno je namijenjena malim iznajmljivačima s područja Općine Marčana, te je cilj osnažiti žene i muškarce u osnovnim vještinama popravljanja. Popravljanjem i pravilnim održavanjem uređaja produžujemo životni vijek proizvoda i smanjujemo stvaranje glomaznog i elektroničkog otpada, prenose organizatori.

Radionicu vodi majstor i voditelj Radione Re-Geppetto Marko Grbac Knapić koji će iz vlastitog iskustva prenijeti osnovno znanje kao i praktične trikove. Radionica uključuje teorijski i praktični dio.

Broj mjesta na radionici je ograničen te je potrebno prijaviti se na info@tzmarcana.com ili na broj telefona 052 823 696 do 9. svibnja (do 10 sati). Prednost pri prijavi imaju mali iznajmljivači s područja Općine Marčana.

Dio je to serije edukativnih radionica namijenjenih svim građanima, s ciljem osvještavanja o važnosti pravilnog odvajanja otpada i upoznavanja s mogućnošću ponovne upotrebe različitih materijala koju provode komunalno poduzeće Pula Herculanea d.o.o. u partnerstvu s udrugom Zelena Istra.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini