NISU ŠTEDILI NA SLOVIMA

NEVJEROJATNO: Pogledajte naziv radnog mjesta kojeg u Ministarstvu poljoprivrede obnaša mogući pulski makro Albin Lampe. IMA 38 RIJEČI 

| Autor: Danijela BAŠIĆ-PALKOVIĆ

Pitali smo Ministarstvo poljoprivrede kakva sudbina nakon teških optužbi očekuje njihovog službenika osumnjičenog za prostituciju, 57-godišnjeg Albina Lampea iz Vodnjana. No zanimljivo je bilo pročitati na kojem to radnom mjestu Lampe radi.

Dakle, taj državni službenik zaposlen je na radnom mjestu "viši stručni savjetnik u Ispostavi Pula (samostalni izvršitelj), u Odjelu za unaprjeđenje šuma - Područna jedinica Delnice, u Službi za unaprjeđenje šuma privatnih šumoposjednika, u Sektoru za šume privatnih šumoposjednika, u Upravi šumarstva, lovstva i drvne industrije Ministarstva poljoprivrede".

Ministarstvo poljoprivrede dalje navodi da nakon što od Općinskog suda u Puli dobiju rješenje o određivanju istražnog zatvora, postupit će u skladu s Člankom 112. Zakona o državnim službenicima kojim su precizirani uvjeti i razlozi zbog kojih državni službenik Albin Lampe mora biti udaljen iz službe.

Opširnije o Albinu Lampeo pročitajte ovdje:

https://www.glasistre.hr/crna-kronika/otkrivamo-tko-je-albin-lampe-pulski-procelnik-osumnjicen-za-silovanje-roden-u-derventi-studirao-u-sarajevu-brzo-napredovao-u-puli-kolege-za-njega-kazu-da-bas-i-nije-neki-radnik-ali-su-sokirani-optuzbama-599539

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter