TENIS

ISTARSKA RIVIJERA: Bez Hrvata u polufinalu

| Autor: Ivica RADETIĆ
Ilustracija (Unsplash)

Ilustracija (Unsplash)


Na teniskim terenima u Rovinju polako se bliži kraj rovinjskog turnira ovogodišnje 50. Istarske rivijere, ali bez naših predstavnika u pojedinačnoj konkurenciji i u igri parova.

Dvostruki pobjednik Poreča, ove i prošle godine, Filip Mišolić koji igra s austijskom putovnicom zaustavljen je od prvog nositelja Cosana Barranca iz Španjolske. Od samog početka meča Španjolac je nametnuo oštar tempo i poslije nešto više od sat vremena sa 6:2, 6:1 slavio pobjedu. U ostalim susretima sedmi nositelj Turčin Ergi Kirkin, 362. na svijetu, svladao je sa 6:2, 6:3 drugog nositelja Francuza Arthura Cazauxa (285), dok je treći nositelj Dalibor Svrčina (291) dosta teško nakon dva sata pobjedom 7:6 (6) i 7:5 izborio polufinale.

Danas s početkom u 10.30 sati na teren izlaze Čeh Dalibor Svrčina (3) i Turčin Ergi Kirkin (7), dok u 12 sati igraju Rumunj Cezar Cretu i prvi nositelj Španjolac Cosano Barranco. Finale parova na rasporedu je u 14 sati, a sastaju se treći nositelji Austijanac David Pichler i Čeh Dalibor Svrčina te Giovanni Fonio iz Italije i Bugart Alexsandar Lazarov.

Danas na teniskim terenima Eden i Vilas Rubin započinju predkvalifikacije za treći turnir koji se sljedeći tjedan igra u Opatiji. Mladi Umažanin Alen Bill za protivnika ima Marka Indjica, dok Mateo Martinović igra protiv Austrijanca Maksimiliana Tobiasa.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini