STOLNI TENIS

Vrsar će ugostiti dvoboj Hrvatske i Španjolske

| Autor: Slaven BRAJKOVIĆ
DOLAZI U VRSAR - Puljanin Tomislav Pucar (Hina)

DOLAZI U VRSAR - Puljanin Tomislav Pucar (Hina)


Stolnoteniskom klubu Vrsar je Hrvatski stolnoteniski savez (HSTS) povjerio domaćinstvo kvalifikacijskog susreta seniorskih reprezentacija za odlazak na europsko prvenstvo, između Hrvatske i Španjolske. Više nam je o tom ogledu rekao trener Vrsara Miroslav Banjac.

- Ogled će se održati u četvrtak 23. veljače s početkom u 15 sati u vrsarskoj sportskoj dvorani Saline. Izbornik stolnoteniske reprezentacije Hrvatske Neven Karković ovom je prilikom pozvao Andreja Gačinu, Tomislava Pucara, Filipa Zeljka i Franu Kojića. Susretu će prisustvovati i čelni ljudi HSTS-a, predsjednik Zoran Primorac i direktor Renato Čengić. Suorganizator i domaćin je naš vrsarski klub. Ovo je kruna sportskih događaja koji su se dosad održali u Vrsaru, u ovoj prelijepoj sportskoj dvorani. Ulaz na ovaj susret je besplatan i pozivam sve ljubitelje stolnog tenisa i ostale sportaše na bodrenje naših reprezentativaca.

Nama u klubu, nakon ovog, slijedi novo domaćinstvo i to državnog prvenstva za seniore, seniorke i U-21 za žene i muške koje će se održati od 23. do 26. ožujka. Ovakvo povjerenje koje nam je ukazao HSTS rezultat su dobrog rada i dobrih rezultata stolnotenisača našeg kluba, rekao je Miroslav Banjac.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter