INCIDENT

ŽENU NA PLAŽI UGRIZLA DIVLJA SVINJA. Samo joj je jedan osoba pomogla, ostali su pobjegli

| Autor: Glas Istre
Divlja svinja (Ilustracija)

Divlja svinja (Ilustracija)


"Uživala sam na povjetarcu kad se pojavila divlja svinja i ugrizla me za ruku‘, ispričala je novinarima Talijanka Rossana Padoan Falcone (57), prenosi Jutarnji list

Žena koju je ugrizla divlja svinja na plaži u Genovi nedugo nakon što je pojela pizzu je još jedna u nizu talijanskih državljana koji su doživjeli bliski susret s ovim životinjama. Nakon incidenta je poručila da je Genova ‘grad u propadanju‘, piše The Guardian.

Napad se dogodio na plaži u Sturli, kvartu ovog grada na sjeveru Italije, gdje se Rossana Padoan Falcone (57) otišla opustiti nakon posla u petak navečer.

Bila sam na plaži i sjedila na ručniku, kazala je za La Repubblicu. - Uživala sam na povjetarcu kad se pojavila divlja svinja pored mene: ostala sam mirna, to savjetuju da se napravi u takvoj situaciji, ali nakon toga je opet došla do mene i ugrizla me za ruku.

Padoan Falcone, koja je inače aktivistica talijanske Demokratske stranke, kazala je da je upravo pojela pizzu kad se pojavila ‘prilično velika‘ divlja svinja. - Mislila sam da ju je privukla pizza i da će pokušati otvoriti kartonsku kutiju u kojoj je bilo ostataka hrane. Umjesto toga me ugrizla.

Kazala je da je vrisnula i da joj je jedna osoba na plaži priskočila u pomoć dok joj je ruka krvarila. Ostali ljudi koji su se nalazili oko nje su pobjegli u panici. Ubrzo nakon napada prebačena je u bolnicu, gdje su joj uz cjepivo protiv tetanusa dali antibiotike i lijekove za bjesnoću.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini