NAJNOVIJETREĆI PUT U ZADNJA TRI TJEDNA

Merkel nakon ponovnog tremora u javnosti tvrdi da je dobro

| Autor: Hina
EPA

Njemačka kancelarka Angela Merkel ustvrdila je u srijedu da je dobro, nakon što je po treći put u zadnja tri tjedna doživjela da se prilikom javnog događaja trese cijelim tijelom.

"Dobro sam", rekla je njemačka kancelarka na konferenciji za medije. "Ljudi ne trebaju biti zabrinuti za mene", dodala je Merkel.

Ona je također istaknula kako je uvjerena da je zdravstveno sposobna raditi svoj posao dodavši kako misli da bi trebalo biti prihvaćeno to što kaže da se dobro osjeća.

Njemačka kancelarka ponovno je u srijedu doživjela tremor u javnosti, a ovaj put to se dogodilo prilikom prijema uz službene počasti finskog premijera Anttija Rinnea. 

Po riječima svjedoka, kancelarka se ovog puta dugo tresla cijelo vrijeme dok su bile izvođene nacionalne himne. Ovoga puta, međutim, trešnja nije bila tako izrazila kao prethodna dva puta.

Ovo je treći put zaredom u posljednja tri tjedna da se njemačka kancelarka trese u javnosti.

Sredinom lipnja jako se tresla prilikom službenog dočeka novog ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskija.

Drugi put to se dogodilo prilikom imenovanja ministrice pravosuđa Christine Lambrecht, kada je uz njemačkog predsjednika Frank-Waltera Steinmeieranazočila njezinu imenovanju u predsjedničkoj palači Bellevue.

Glasnogovornik njemačke kancelarke izjavio je da su Merkel i Rinne nakon svečanog dočeka održali potom sastanak kako je i bilo predviđeno.

Problemi s tremorom pokrenuli su nagađanja o mogućim uzrocima, no kancelarka je i poslije drugog slučaja utvrdila da se osjeća dobro i da će problem proći.  


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum
Webcams provided by webcams.travel add a webcam