LIJEPA PRIČA

CIJELA SRBIJA BILA JE NA NOGAMA ZBOG NESTANKA 13-GODIŠNJE DJEVOJČICE Kad je pronađena živa i zdrava, a pogotovo kad je otkriveno gdje je i zašto otišla, proglasili su je MALOM CARICOM!

| Autor: Glas Istre
Tamara Blažić (Privatna arhiva/Blic.rs)

Tamara Blažić (Privatna arhiva/Blic.rs)


Cijela Srbija u subotu je bila na nogama zbog nestanka 13-godišnje djevojčice iz Niša. Prema pisanju srbijanskih medija, iz kuće je otišla samo s učeničkom knjižicom. Društvene mreže su gorjele od raznoraznih teorija, no razlog zbog kojeg je djevojčica otišla, kako se kasnije ispostavilo u Beograd, nitko nije mogao ni pretpostaviti.

Otišla je planski, ali nije otišla sa simpatijom, nije je nitko oteo, nije problematična i nije otišla zbog nevolja na kraju školske godine…

Svima je pao kamen sa srca kada je policija pronašla djevojčicu u autobusu kojim se iz Beograda vraćala kući. A zašto je otišla u Beograd?

Djevojčica se, unatoč protivljenu roditelja, sama zaputila u drugi grad - na prijemni ispit u Matematičku gimnaziju koja nadarenoj djeci omogućava da upišu srednju školu ako polože prijemni, bez obzira na to što nisu završili osmi razred.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of