NEOČEKIVANA IZJAVA

Biden progovorio o braku u kojem je već skoro 47 godina: "Koja je tajna sreće? Dobar seks…"

(Reuters)

(Reuters)


Američki predsjednik Joe Biden svojim je suradnicima u šali kazao da je ključ dugoga i sretnog braka “dobar seks”, o čemu se, među ostalim govori u novoj knjizi o američkim prvim damama.

“Američka žena – Transformacija moderne prve dame, od Hillary Clinton do Jill Biden”, knjiga je autorice Katie Rogers, dopisnice New York Timesa iz Bijele kuće koja izlazi ovaj tjedan.

Dio o seksu čini tek nekoliko odlomaka u knjizi od 276 stranica, no već je potaknuo medije da ga ‘izvuku’ na naslovnice.

Rogers piše da se Biden odlučio ne kandidirati za predsjednika 2004. godine, a odluku je priopćio suradnicima nakon što je Jill Biden ušla u prostoriju u kratkom topu i s porukom “NE” nažvrljanom na trbuhu.

Biden, danas osamdesetjednogodišnjak, tada je grupi pristaša rekao da ga ne zanima previše kandidiranje za predsjednika države. “Radije bih ostao kod kuće i vodio ljubav sa svojom ženom dok mi djeca spavaju”, kazao je.

Njegov glasnogovornik na šefov je komentar samo slegnuo ramenima, otkrivši da je tadašnji senator Biden “iskreno i potpuno zaljubljen u svoju suprugu”, piše Rogers u svojoj knjizi.

U knjizi se govori i o patnji kroz koju je prolazio aktualni američki predsjednik kad su njegova prva supruga Neilia i kći Naomi 1972. poginule u prometnoj nesreći.

Sa Jill se vjenčao 1977. godine, no Rogers piše da ju je morao zaprositi pet puta prije nego što je pristala.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater