ne kaje se

Dječak ubojica (13) iz Beograda misli da će brzo na slobodu. "Ne pita za roditelje, samo ga jedna stvar zanima"

| Autor: Glas Istre
CROPIX

CROPIX


Dječak ubojica (13), koji je očevim pištoljem ubio osam vršnjaka i čuvara u OŠ "Vladislav Ribnikar", ni danas, šest dana poslije monstruoznog čina, ne pokazuje kajanje, prenosi Slobodna Dalmacija.

On je u izolaciji na Klinici za neurologiju i psihijatriju za djecu i omladinu,  potpuno je smiren i ima samo dva pitanja: "Kada izlazim odavde?" i "Kakve su reakcije na ono što sam uradio?"

Prema saznanjima Blica, dječak ubojica nije tražio nikakav kontakt, niti je tražio da vidi roditelje.

- Nema zahtjeve, nije pitao ni za roditelje. Jedino što ga interesira je kada izlazi i kakve su reakcije na njegov čin, kaže izvor Blica.

Opisujući trenutno stanje u kojem je dječak, izvor Blica navodi da dječak ubojica smatra i ponaša se kao da je pitanje trenutka kad će izaći iz Klinike, odnosno kad će biti slobodan.

On čeka taj trenutak i, po svemu sudeći, uvjeren je da će to biti ovih dana.

- Drugo pitanje koje postavlja jest kakav je odjek ostavio, kakve su reakcije. Što se događa vani i on očekuje da je popularan. Njegova očekivanja su doslovno da će se okupiti ispod njegovog prozora i skandirati mu, pojašnjava izvor Blica.

Ne dobiva ni sedative jer je "potpuno smiren". Nisu mu potrebni.

Tim liječnika radi na utvrđivanju činjenica i stanja dečaka, koji su prethodili monstruoznom činu, ali i tijekom njegova izvršenja.

On je prestao pucati po školskim kolegama iako je imao još dva šaržera municije, odnosno 34 metka.

Prema saznanjima Blica, prekinuo je svoj krvavi pir jer je osjetio da ostaje bez daha.

Dakle, djecu koja su preživjela spasio je napad panike koji je dječak imao u jednom trenutku. Otišao je u dvorište, ispraznio pištolj i pozvao policiju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater