MOTOVUN

SANDI BLAŽEVIČ pobjednik off road Istarske rivijere 2019.

| Autor: M. R.

Sandi Blaževič koji vozi za "Motovun off road", pobjednik je ovogodišnjeg, trećeg po redu off road otvorenog prvenstva "Istarska rivijera 2019". Natjecanje je na dugom mjestu završio Robert Prodan iz Buzeta, a na trećem Matej Podgornik iz Renča.

U klupskom poretku na prvo mjesto plasirao se "Motovun off road", drugo "Kamo oko vidi" iz Buzeta, a na treće AMK "Šavrini" iz Oskoruša. Osim klubova koji su ovjenčani pobjedničkim peharima "Istarsku rivijeru" organizirali su AMK "No limits Istra" iz Bravari i AMK "Skok racing" iz Višnjana.

Tijekom ove godine održano je osam natjecateljskih druženja, dok ih je za iduću godinu predviđeno deset. Na trećem off road prvenstvu "Istarska rivijera 2019." u seniorskoj konkurenciji natjecale su se ukupno 72 posade iz Italije, Hrvatske i Slovenije, odnosno 25 posada više nego 2018. godine. U kategoriji juniora, do 23 godine, natjecalo se 18 posada, a u ženskoj kategoriji devet.

U seniorskoj kategoriji, u klasi dizelaša, prvo mjesto u ukupnom poretku osvojio je Sandi Blaževič, drugi je Dean Tominić, a treći Stefano Brajko. U klasi benzinaca do 2000 kubika prvi je bio Matej Podgornik, drugi Vedran Šćulac, a treći Frank Jernej. U kategoriji benzinaca iznad 2000 kubika prvi je Robert Prodan, drugi Marko Fakin, a treći Krešimir Lakošeljac. U juniorskoj konkurenciji prvi je ove godine Dean Tominić, drugi Nikola Srdoč, a treći Martin Jugovac. I na kraju, najbolja u ženskoj konkurenciji je Sara Močibob, druga je Martina Stabile, a treće su mjesto podijelile Mateja Šćulac i Tanja Žerjal.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini