VESLANJE

Pulski trojac prema juniorskoj reprezentaciji: Lovre Puh, Matej Terlević i Matija Marem na Bledskoj regati

| Autor: Roberto CAR
Veslanje - Matej Terlević i Matija Marem

Veslanje - Matej Terlević i Matija Marem


Trojica veslača pulske Istre, Lovre Puh, Matej Terlević i Matija Marem, nastupit će danas i sutra na znamenitoj 65. Bledskoj regati u konkurenciji veslača i veslačica iz 14 zemalja. Riječ je o kontrolnoj regati za sastav juniorske reprezentacije Hrvatske, odnosno formiranju posada za nastupe na juniorskom SP-u od 11. do 15. kolovoza u Plovdivu te juniorskom EP-u što će se 9. i 10. listopada održati u Munchenu.

Matej Terlević i Matija Marem veslat će u četvercu bez kormilara s članovima zagrebačke Mladosti (Karlo Hasperger i Matej Galić), dok će Lovre Puh nastupiti u dvojcu bez kormilara također s članom Mladosti (Niko Morić).

Pravo nastupa na Bledskoj regati pulska je trojka izborila odličnim utrkama na Jumbovoj regati u Zagrebu. Tamo su prvog dana sve posade koje se natječu za reprezentativni dres veslale u dvojcima bez kormilara. Terlević i Marem bili drugi, a Puh i Morić treći. Drugog su dana formirani četverci bez kormilara te su Terlević i Marem s "mladostašima" Haspergerom i Galićem pobijedili, dok je Puh u četvercu bio treći. (R. C.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom