SUPERSPORT HNL

Pulski klub dobio odmor. ODGOĐENA UTAKMICA ISTRE 1961 I DINAMA

| Autor: Roberto CAR
Ilustracija

Ilustracija


Utakmica 12. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige između Istre 1961 i Dinama, koja se trebala odigrati u subotu, 8. listopada s početkom u 16.55 sati, odgođena je zbog nastupa zagrebačkog kluba u Ligi prvaka.

Temeljem članka 4. i 55. Propozicija natjecanja SuperSport HNL-a za natjecateljsku godinu 2022./23., povjerenik natjecanja, Josip Brezni, donio je odluku o odgodi, a u njegovom obrazloženju stoji sljedeće:

"GNK Dinamo je 26. rujna 2022. godine pismeno zatražio odgodu odigravanja utakmice 12. kola SuperSport HNL-a Istra1961 - Dinamo, zbog pripreme i nastupa na utakmicama 3. i 4. kola Uefine Lige prvaka protiv Red Bull Salzburga 5. i 11. listopada. Prema odredbi iz članka 4. Propozicija natjecanja, klubovi koji sudjeluju u grupnoj fazi Uefinih klupskim natjecanja imaju pravo na odgodu utakmice pa je donesena odluka o odgodi. Novi termin odigravanja utakmice odredit će se sukladno odredbama Propozicija natjecanja, ovisno o mogućim slobodnim terminima i ostvarenim rezultatom rezultatu Dinama u Ligi prvaka".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini