NAJNOVIJE


ISTRA 1961 POMAŽE RK ARENA-PULA

PEHAREC: Istra 1961 pokazuje da želi da Pula bude grad sporta

| Autor: Roberto CAR
Stanislav Peharec i Mikel Lauzurica Evolet (D. MEMEDOVIĆ)

Nakon košarkaša - rukometaši i rukometašice. Pulski nogometni prvoligaš nastavlja širiti suradnju s ostalim pulskim klubovima. Danas je izvršni direktor Istre 1961 Mikel Lauzurica Evolet potpisao suradnju s Rukometnim klubom Arena-Pula, odnosno predsjednikom kluba Stanislavom Peharcem, i to sve uz nazočnost struke i roditelja rukometnog kluba.

- Grupacija Baskonia Alaves, koja je većinski vlasnik Istre 1961, poznata je po tome da je prvo postala vlasnikom košarkaškog kluba iz Vitorije, a tek potom nogometnog kluba Alaves. Također, surađujemo i s ostalim klubovima iz Vitorije, primjerice rukometnim i klubom hokeja na ledu, rekao je Mikel Lauzurica Evolet.

- Ova Grupacija želi promovirati sport, pa se tog načela držimo i u drugim gradovima, u kojima imamo svoj klub. Tako nam je i u Puli cilj da, u suradnji s ostalim klubovima, promoviramo sport. Mi smo ovdje tek devet mjeseci, ali želimo pomoći i svim ostalim pulskim klubovima, kako bi djeca u Puli imala čim bolje uvjete za sport.

Osim što je potpisana suradnja dvaju klubova, Istra 1961 je Areni-Pula odmah poklonila i komplete dresova marke Kelme, na čemu je posebno zahvalan bio poznati pulski somatoped.

- Sad se konačno više nećemo sramiti istrčati na parket. Istra 1961 nam je poklonila sportsku opremu za sve selekcije, od najmanjih do seniora. I to u ovim vrlo teškim trenucima za naš klub, kad smo bili praktično bez opreme, rekao je Stanislav Peharec. - Španjolska je poznata po tome da ima pozitivan odnos prema sportu i zato su postali sportska velesila u brojnim sportovima. Ovi dresovi će nam pomoći da zajedno doprinesemo da djeca ostanu u sportu, jer sportska sredina je zdrava sredina, a Istra 1961 je pokazala da želi da Pula bude grad sporta.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater
Webcams provided by webcams.travel add a webcam