PLAVA LAGUNA POLUMARATON

Otvorene prijave za četvrto izdanje


I ove godine Plava Laguna Polumaraton oduševit će sve ljubitelje trčanja. Poreč i Plava Laguna 23. i 24. ožujka ugostit će sve koji se žele okušati na polumaratonskoj utrci, a posjetitelje, odnosno natjecatelje, očekuju i family te kids run utrke. Otvorene su prijave za četvrto izdanje Plava Laguna Polumaratona, a za one koji rezerviraju smještaj u jednom od hotela Plave Lagune (Hotel Plavi, Hotel Molindrio), kotizacija je besplatna, dok su early bird kotizacije do 24. veljače za Polumaraton i 10K Run 20 eura, a za Family Run 10 eura. Kotizacije za Kids Run u potpunosti su besplatne.

- Ove godine očekujemo 1.500 trkača, a novost je da će trasa za polumaraton biti jedan krug od 21 km, umjesto dosadašnjih dva kruga. Odnosno, nova trasa polumaratona prolazit će kroz središte Poreča pa sve do Saladinke na sjeveru Poreča, što će svakako pridonijeti atraktivnosti same utrke, poručuju iz Plave Lagune.

Na polumaraton (21 km) se mogu prijaviti svi stariji od 18 godina, dok se za 10K mogu prijaviti svi stariji od 16 godina. Family Run održat će se dan ranije, u subotu 23. ožujka, a trkače očekuje zabava za cijelu obitelj. Radi se o utrci za velike i male prekrasnom dionicom kroz kampove Zelena Laguna i Bijela Uvala. Djeca mlađa od 8 godina moraju trčati s roditeljima, a staza je duga 3,5 kilometra.

Za one najmlađe tu je Kids Run, prilagođen uzrastima djece. Na raspolaganju su četiri utrke raznih dužina na jednoj od najljepših lokacija zapadne obale Istre – poluotoku Hotela Parentium. Više informacija o događaju, prijavama, kotizacijama i programu može se pronaći na https://www.plavalaguna.com/hr/istra/porec/dogadanja/plava-laguna-polumaraton. (G.I.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater