TORONTO

NHL odgodio dodjelu godišnjih nagrada i draft

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Vodstvo američko-kanadske profesionalne lige u hokeju na ledu (NHL) objavilo je kako se do daljnjega odgađaju dodjele nagrada najboljima u ovoj sezoni koje su se trebale održati 18. lipnja u Las Vegasu kao i draft koji je bio predviđen za 26. i 27. lipnja u Montrealu.

Zbog izbijanja pandemije koronavirusa NHL je prekinula igranje 12. ožujka na najmanje mjesec i pol dana, no njezin šef medicinske struke Willem Meeuwisse izjavio je kako bi pauza mogla trajati i duže jer igrači trenutačno ne mogu trenirati niti u malim skupinama, a kamoli igrati.

"Teško je prognozirati što će se događati s pandemijom, ali očekujemo kako će se stanje vjerojatnije pogoršati prije nego što krene nabolje. Imamo sreće što zasada imamo potvrđena samo dva slučaja zaraze kod igrača, a kako je natjecanje prekinuto prije dva tjedna to znači da će oni i ostati jedina dvojica koji su bili zaraženi to tog trenutka", rekao je Meeuwisse.

Oba zaražena igrača članov su Ottawa Senatorsa, no klub nije izašao u javnost s njihovim imenima.

Nakon prekida natjecanja u NHL-u igračima je rečeno neka se vrate svojim domovima koje koriste tijekom ljetne stanke ukoliko je to moguće, a određena im je samizolacija do 4. travnja.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum