TREĆA HNL ZAPAD

Momčad s Valbrune počela pripreme. Na proljeće SVI ŽELE RASPJEVANE "KANARINCE"

| Autor: Ivica RADETIĆ
Sabit Šljivo, trener Rovinja (Danilo MEMEDOVIĆ)

Sabit Šljivo, trener Rovinja (Danilo MEMEDOVIĆ)


Veseli me da smo svi ostali na okupu, ali veseli me i dolazak Siniše Tomića. Nadam se da će nam se priključiti još 2-3 igrača koji su izrazili želju da dođu na Valbrunu. Pred nama je dosta neugodan raspored, teški susreti na kojima ćemo se morati maksimalno angažirati ako želimo učiniti koju stepenicu više, poručio je trener Sabit Šljivo

S pripremama za nastavak prvenstva u Trećoj HNL zapad krenuli su rovinjski "kanarinci" koji nisu blistali u jesenskom dijelu. Već na prvoj prozivci treneru Sabitu, Šljivi koji se u svlačionici pojavio sa štakama zbog gipsa na nozi, odazvalo se 18 igrača. Prije izlaska na teren Valbrune, nogometašima Rovinja obratio se predsjednik kluba David Modrušan, koji je igračima zaželio dobre pripreme i da što spremnije dočekaju proljetni dio prvenstva. 

Pobjeći s dna

- Nastojat ćemo vam ispuniti sve što je potrebno da ovog proljeća gledamo raspjevane kanarince i da konačno napustimo donji dio tablice. Pored toga što nam povrede, poput Damira Kazalca (koji je u gipsu) i Tea Krajcara, donekle zadaju određene poteškoće, vjerujem u vas i da ćemo početak prvenstva dočekati spremni, poručio je igračima Modrušan.

S planom priprema igrače je upoznao trener Sabit Šljivo.

- Veseli me da ste svi ostali na okupu, ali i dolazak Siniše Tomića. Nadam se da će nam se priključiti još 2-3 igrača, koji su izrazili želju da dođu na Valbrunu. Pred nama je dosta neugodan raspored, teški susreti na kojima ćemo se morati maksimalno angažirati ako želimo učiniti koju stepenicu više. Mlada smo momčad, ali radom i zalaganjem možemo učiniti mnogo, izboriti mjesto u sredini tablice, istaknuo je trener "kanarinaca".

Težak raspored

U mjesec dana priprema, za sada, Rovinjci imaju ugovorena tri prijateljska susreta kod kuće. Za sada će 12. veljače igrati protiv labinskog Rudara, tri dana kasnije, 15. veljače, protiv austrijskog Kapfenbergera, a 20. veljače protiv četvrtoligaša Medulina.

Osim prve momčadi Rovinja, pripreme su započeli igrači U-13 s trenerom Eciom Krizmanićem te U-9 s trenerom Silvanom Marićem.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini