SURADNJA GLASA ISTRE I TV NOVE

KORNER: Aktualnosti s istarskih nogometnih terena na regionalnoj televiziji

| Autor: Sandra ZRINIĆ TERLEVIĆ
KORNER - ponedjeljkom u 21.30 sati (Milivoj MIJOŠEK)

Riječ je o emisiji kojom TV Nova i Glas Istre žele gledatelje upoznati sa zbivanjima na istarskim nogometnim terenima tijekom vikenda, i to uz video zapise i goste komentatore, kako bi dobili širu sliku o aktualnostima

Od ponedjeljka, 16. rujna, na programu TV Nove, u 21.30 sati, počinje emitiranje sportske emisije "Korner" a središnja tema bit će nogomet u Istri, prije svega analize utakmica i događanja u istarskim klubovima u Trećoj HNL zapad te istarskih četvrtoligaša, kao i Županijskih nogometnih liga. Početak je to sinergijske suradnje Glasa Istre i TV Nove, budući da će emisiju uređivati i voditi urednik sporta Glasa Istre Goran Rojnić.

Derbi ŽNL-a i mlađe kategorije

Kako je istaknuo direktor TV Nove Denis Mikolić, zahvaljujući suradnji s tvrtkom VOX-nogomet, nositeljem TV prava za Treću HNL, odobreno je emitiranje izvještaja s utakmica Treće HNL zapad u kojoj se natječe šest istarskih klubova. Emisija će pratiti i istarske četvrtoligaše te županijske lige, s naglaskom na derbi, ili najzanimljiviju utakmicu svakog kola, dok će se naglasak dati na mlađe kategorije nogometaša u Istri. Projekt je podržao i Nogometni savez Županije istarske (NSŽI).

- Klubovima omogućavamo da bez naknade u emisiji promoviraju svoje sponzore te im na taj način uzvrate za podršku. Naravno, na početku očekujemo organizacijske probleme kod klubova koji se, evo po prvi put, susreću s takvim mogućnostima pa se moraju dodatno organizirati. Naša je ocjena da se regionalna TV treba baviti regionalnim sportom, u ovom slučaju nogometom . Takvu praksu uspješno primjenjujemo već godinama i u drugim segmentima života, zahvaljujući čemu postižemo izuzetno visoki postotak gledanosti. Vjerujemo da će ljubitelji nogometa, uz dosadašnje tekstualno bogato informiranje u Glasu Istre, pronaći vremena da i uz video zapise i goste komentatore poprate zbivanja u istarskom nogometu. Naša ekipa snimatelja, realizatora, tonaca i montažera je spremna za najvažniju sporednu stvar u Istri, vidimo se u ponedjeljak, poručio je direktor TV Nove Denis Mikolić.

Riječ je o emisiji kojom TV Nova i Glas Istre žele gledatelje upoznati sa zbivanjima na istarskim nogometnim terenima tijekom vikenda uz video zapise i goste komentatore, kako bi dobili širu sliku o aktualnostima.

Prvi gost povjerenik Robi Fonović

Prva emisija donosi osvrt na početak sezone, prva tri kola trećeligaške i četvrtoligaške konkurencije, ali i start županijskih liga.

Prvi gost emisije bit će Robi Fonović, dugogodišnji sportski djelatnik, i jednako toliko dugo sportski dopisnik Glasa Istre, ujedno povjerenik čak četiri lige kojima će se emisija baviti, odnosno Treće HNL zapada i Prve ŽNL te Druge ŽNL i Treće ŽNL jug.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini