DANAS U 18 SATI

Igrači pulskog prvoligaša danas će na "Drosini" odigrati međusobni susret. IVAN PRELEC: Generalka će ponuditi konture sastava za derbi della Učka

| Autor: Ivica CEROVAC
(D. MEMEDOVIĆ)

Odabrali smo 22 igrača za današnju utakmicu i želja je da većina od njih odradi svih 90 minuta. Na jednoj će strani zaigrati nominalno prva momčad, igrači za koje u ovom trenutku smatramo da su najbolji. No, to nužno ne znači da će tih 11 krenuti protiv Rijeke, rekao je Ivan Prelec

Premda su se u redovima Istre 1961 svojski trudili da tijekom priprema za nastavak sezone odrade tri prijateljska ogleda s hrvatskim prvoligašima, na kraju su se ipak morali zadovoljiti s dva, ona protiv Gorice i Rijeke. Tercet je trebao zaokružiti Dinamo, ali to je propalo jer se nije uspjela pronaći lokacija odigravanja koja bi odgovarala i jednima i drugima, pa će tako "zeleno-žuti" još jednom međusobno odmjeriti snage. Tjedan dana nakon što su im dopušteni zajednički treninzi, trener Ivan Prelec svojim je pulenima podijelio plave i žute markirke te u Medulinu upriličio sat vremena nadmetanja, a danas slijedi generalka za nastavak sezone, 90-minutni dvoboj na "Drosini" koji će započeti u 18 sati.

- Odabrali smo 22 igrača za današnju utakmicu i želja je da većina od njih odradi svih 90 minuta. Eventualno će trojica-četvorica imati nešto manju minutažu, zbog određenih rotacija koje ćemo napraviti s mlađim igračima, ali oni na koje najozbiljnije računamo za prvenstveni ogled s Rijekom odigrat će cijelu utakmicu, nadovezao se Ivan Prelec, trener Istre 1961.

Susrete s Goricom i Rijekom Puljani su odradili u šarolikom sastavu, ali pritom Prelec nije previše miksao unutar momčadi, pa je tako ona koja je odigrala drugo poluvrijeme protiv Turopoljaca, startala protiv Riječana uz tek jednu izmjenu na stoperskim pozicijama, gdje je Rufati zaigrao umjesto Burića.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum