DRAMA SLAVNOG TENISAČA

Novak Đoković prebačen u pritvor. Večeras odluka suda o daljnjem boravku tenisača u Australiji

| Autor: Glas Istre
(HINA/EPA)

(HINA/EPA)


Drama Novaka Đokovića ušla je u novi dana, a posljednje informacije pred suđenje na Federalnom sudu govore da je prvi tenisač svijeta prebačen u pritvor, odnosno u, kako su ga neki prozvali, "zloglasni hotel". Dakle, isti onaj u kojem se nalazio i kada mu je prvi put ukinuta viza, piše Jutarnji list.

U međuvremenu se pojavila i prva fotografija Đokovića u trenucima dok su ga prevozile prema hotelu. "Teniska zvijezda djelovala je smireno i staloženo, odjeven u zeleni donji dio trenirke i džemper s bijelom maskom na licu", opisuje The Age koji u istom tekstu navodi da je pred vratima hotela kampirala manja skupina pro-izbjegličkih prosvjednika. Oni su, naime, s transparentima pozivali na puštanje tražitelja azila koji su zadržani u toj ustanovi.

Prosvjednici su se okupili i ispred Rod Laver Arene. Riječ je o, kako navodi The Age, antivakserima koji povikuju "oslobodite Novaka", "dajte mu da igra",...

Ranije tijekom dana, vozilo s Đokovićem napustilo je ured njegovih odvjetnika pod policijskom istragom. Novak i njegov tim se, podsjetimo, sada pripremaju za ono što slijedi u subotu navečer od 23.30, a to je nastavak procesa pred Federalnim sudom u Melbourneu. To bi, nagađa se, mogao biti posljednji sastanak ovog tipa nakon kojeg bismo trebali konačno saznati ostaje li ili ne srpski tenisač u Australiji.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini