PUNCH IT FIGHT

U Valbandonu počeo četverodnevni trening kamp: Dolaze borci iz Njemačke, Švicarske, Češke, Makedonije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske

| Autor: Ivica Cerovac
OPET ĆE DIJELITI ZNANJE I ISKUSTVO - Alen Babić Savage (Arhiva Glasa Istre)

OPET ĆE DIJELITI ZNANJE I ISKUSTVO - Alen Babić Savage (Arhiva Glasa Istre)


Naredna četiri dana u fažanskom Bi Villageu održat će se, drugu godinu za redom, trening kamp borilačkih vještina "Punch it Fight". Svi sudionici okupljaju se danas i odradit će popodnevni trening, petak i subotu na rasporedu će biti dva treninga, a nedjelja prije podne donijet će lagano džogiranje i istezanje, nakon čega će uslijediti zajednički ručak i odlazak kućama. Za razliku od lani, kamp je s lipnja prebačen u rujan, a usto po njegovom okončanju neće biti cjelodnevnog borilačkog programa, koji se prošle godine održao u Areni.

- Lani je u cijeloj toj priči bio i Savez tajlandskog boksa Istarske županije, dok ove godine sve organizira naš klub, a Arena je previše velik i zahtjevan projekt te o borbama u njoj ovom prilikom nismo razmišljali - rekao je Denis Vojniković, prvi čovjek pulskog Punch it Gyma.

(Arhiva Glasa Istre)(Arhiva Glasa Istre)

- Tek kad se uđe u tako nešto, postane vam jasno koliki je to obim posla. Kako bi lani sve stigli odraditi, stalno smo svi od reda negdje trčali i stvarali si nepotreban dodatni stres te si nešto slično nisam želio još jednom priuštiti. Ne treba mi to u životu, a s druge strane kamp je prošle godine bio interesantan svima. Dobro se radilo, stigli smo se malo i zabaviti te su svi utisci bili pozitivni i stoga smo se odlučili zadržati samo na njemu i pritom ga probati dignuti na još malo višu razinu.

Dolazak u kamp najavili su borci iz Njemačke, Švicarske, Češke, Makedonije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom