ISTRA 1961

Frano Mlinar: Ne znamo startnih 11 do dva sata pred početak utakmice

| Autor: Roberto Car
I U VARAŽDINU ĆE BITI BORBE NA SREDINI TERENA - Frano Mlinar (Snimio Damir Špehar / Pixsell)

I U VARAŽDINU ĆE BITI BORBE NA SREDINI TERENA - Frano Mlinar (Snimio Damir Špehar / Pixsell)


Nogometaši pulskog prvoligaša su se po povratku s trodnevne stanke maksimalno okrenuli treninzima uoči nedjeljnog gostovanja u Varaždinu u sklopu 8. kola SuperSport HNL-a.

Po povratku iz Španjolske trener David Catala je »stisnuo gas« i na terenu u Balama radi se »punom parom«, a pomalo se i kompletira momčad povratkom polovice reprezentativaca.

- S treninzima smo krenuli u utorak. Odmah smo odradili dva treninga, a potom po jednog u srijedu i četvrtak ujuto - rekao je jedan od kapetana pulske momčadi Frano Mlinar.

- U petak ćemo odraditi jedini trening na »Drosini«. Bit će to lakši, regeneracijski trening jer je bilo dosta naporno ovih dana. Dodatni problem predstavlja nam ova sparina. Zaista je bilo teško raditi u takvim uvjetima, ali sad je malo popustilo. Prošlog tjedna je bilo jako teško. Općenito, ova prva prvenstvena kola se igraju po nenormalnim vrućinama. Nadam se da će nam odgovorni ubuduće izaći u susret i da će misliti na zdravlje igrača te da će početak prvenstva malo pomaknuti. To je u interesu nas igrača, ali i i navijača.

Pulska se momčad polako ekipira, ali teško je vjerovati da će svi igrači koji su preskočili treninge ovog tjedna biti u konkurenciji za ogled s Varaždinom.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum