RUKOMET

PRILIKA ZA PETU POBJEDU U NIZU: Dosad stopostotne Umažanke u nedjelju gostuju u Dugom Selu

| Autor: Zlatko GAVRAN
EMOCIJE OSTAJU U DRUGOM PLANU - Andrea Pavković (Snimio Mijat Gavran)

EMOCIJE OSTAJU U DRUGOM PLANU - Andrea Pavković (Snimio Mijat Gavran)


Ništa se ne mijenja u planovima umaških rukometašica koje su se s gostovanja u Splitu vratile kao pobjednice. Time su nastavile svoj pobjednički niz i za sada imaju klupski domet kakvog se ne mogu prisjetiti ni najrevniji pratitelji, odnosno akteri ženskog rukometa. Prvenstvenu stanku, odnosno ne igranje triju utakmica, s Crikveničankama, te Lokomotivom i Podravkom Vegetom, "lavice" su maksimalno iskoristile za unaprjeđenje igre u obrambenom sustavu, najvažnijem elementu u njihovim dosadašnjim ostvarenjima. Novo iskušenje "žuto-plavih" bit će u nedjelju u Dugom Selu, u nedjeljno predvečerje (18 sati).

Za igračice trenerskog dvojca Maros - Sever utakmica kao i sve prethodne, no za jednu od članica umaškog sastava taj susret bit će prožet emocijama. O tome nam je nešto više otkrila Andrea Pavković, višegodišnja igračica dugoselske ekipe.

– Puno toga ugodnog me veže za Dugo Selo čije sam boje branila pet sezona. Posebice sam zahvalna treneru Nenadu Plašiću koji me zamijetio u Trešnjevci. Puno vremena posvećivao mi je i kroz individualni rad i najzaslužniji je za moj razvojni put. Kao 15-godišnjakinji pružio mi je priliku da treniram i igram za prvu ekipu. Za sve u Dugom Selu imam samo riječi hvale. Tih pet godina bile su mi prava "odskočna daska" za iskorak koji sam ostvarila prelaskom u Umag, otkriva nam Andrea Pavković. - Inače, treću sezonu sam u Umagu. Iako nakon prve godine nisam bila zadovoljna, dogodile su se neke promjene što je utjecalo na moj ostanak ovdje. Stručni stožer mi je povjerio ulogu u kojoj sam najkorisnija za ekipu, tako sa da sam ostala i smatram to svojom najboljom odlukom. Vjerujem da će sve moje vrijednosti doći do punog izražaja u umaškoj ekipi. Ovakav start u prvenstvu samo smo mogle priželjkivati, no u takvo što su vjerovali naši treneri Maros i Sever, što se u najljepšem obliku ostvaruje.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of