RUKOMET

HRVATSKI REPREZENTATIVCI TRENIRAJU U POREČU: Veron Načinović otpao za EP

| Autor: Glas Istre
PONOVNO U POREČU - Marin Šipić (Snimio Milivoj Mijošek)

PONOVNO U POREČU - Marin Šipić (Snimio Milivoj Mijošek)


Hrvatski rukometaši stigli su u ponedjeljak u porečki hotel Diamant koji će im biti pripremna baza do srijede. Naime, izabranici Hrvoja Horvata će ovu, drugu fazu priprema za predstojeće EP kojem će od 13. do 30 siječnja domaćin biti Mađarska i Slovačka, zaključiti pripremnom utakmicom sa Slovenijom koja će se u srijedu u 18.30 sati odigrati u Celju.

Reprezentaciji su se na pripremama u Poreču priključili Ivan Čupić i Mate Šunjić, a s reprezentacijom je nakon oporavka od Covida-19 i vratar Kristijan Pilipović koji će pravo nastupa na Euru steći 20. siječnja kad će imati punopravno hrvatsko državljanstvo.

Nažalost, stigla je i neugodna vijest, izbornik Horvat na europskoj smotri neće moći računati na kružnog napadača Verona Načinovića. I to jer se nije stigao cijepiti drugom dozom. Naime, on je cijepljen prvom dozom, a potom je bio pozitivan, ali kako mu je sad prekratak razmak da bi se ponovno cijepio, on neće ići na EP.

Tako će "Kauboji" nakon odlaska iz Poreča i pripremnog susreta sa Slovenijom imati stanku za novogodišnje blagdane i potom će se za završni dio priprema okupiti u Osijeku. Taj će grad biti domaćin i Croatia Cupa koji će se održati od 6. do 8. siječnja, a uz Hrvatsku će nastupiti i Bosna i Hercegovina i Rusija. Hrvatska će protiv BiH igrati 6. siječnja, a protiv Rusije 8. siječnja. Oba susreta počet će u 16.45 sati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter