U NOVU SEZONU S NOVIM TRENERIMA

Dvojica sad već bivših trenera rukometašica Umaga napokon objasnili razloge ostavki: Otišli smo zbog neslaganja i NEMOGUĆNOSTI DALJNJE KOMUNIKACIJE S PREDSJEDNIKOM KLUBA

| Autor: Mijat GAVRAN
Bruno Maros i Ivan Sever (Snimio Mijat Gavran)

Bruno Maros i Ivan Sever (Snimio Mijat Gavran)


Iako nisu dobili očekivani odgovor u pisanom obliku kakvim se dojučerašnji trenerski dvojac ŽRK Umag Maros-Sever očitovao Upravi kluba o svojim ostavkama, bivši treneri odlučni tvrde da priopćenje kluba ne otkriva prave razloge njihovih poteza.

- Smatramo da se u izjavi predsjednika stječe kriva slika o pravim razlozima naših ostavki. On navodi da je jedan od razlog naših ostavki odnos Grada Umaga prema klubu te da je upravo to bio "refleks na takav odnos je reakcija struke i igračica koji odlaze zbog daljnje neizvjesnosti u vezi s (ne)igranjem u Europi.". Koliko je poznato nama kao nekadašnjim igračima, ali i trenerima u MRK Umag i trenerima u ŽRK Umag, Grad Umag je uvijek pokazivao razumijevanje u takvim trenucima u mogućim okvirima. Što se u ovom slučaju dogodilo, nije nam poznato i kao treneri u klubu u taj dio priče nismo bili uključeni, niti je to dio našeg posla, ističu Bruno Maros i Ivan Sever.

- Ovim putem želimo pojasniti da razlozi za naše ostavke apsolutno nemaju ama baš nikakve veze s tim navodima, već da su jedini i isključivi razlozi osobne prirode, odnosno neslaganje te nemogućnost daljnje komunikacije i suradnje s predsjednikom kluba Deanom Hreljom. Naše ostavke su prihvaćene i život ide dalje. S obzirom da smo predugo u ovom sportu smatramo da je institucija kluba veća od pojedin(a)ca. ŽRK Umag izražavamo zahvalnost na ukazanom povjerenju u protekloj sezoni, kako predsjedniku isto tako i vodstvu kluba. Posebnu zahvalu upućujemo djevojkama, primjerenije "lavicama" koje su svojim igrama ispisale povijesni uspjeh kluba i ženskog rukometa na ovim prostorima.

Dio svega toga su zasigurno bili i oni sami, no uvijek su Bruno Maros i IvanSever igračice stavljali u prvi plan. O njihovu krunskom dometu u trenerskim ulogama ostaje barem za sada "brončani" domet u Prvoj ligi. Na to će ih, između ostalog podsjećati nezaboravni trenuci, te uživanje u igrama „lavica“ tijekom sezone koja je još u svježem sjećanju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini