Poreč u doigravanju za Europu danas (18 sati) gostuje u Jelkovcu

David Vladić: Pobjedom u Sesvetama želimo donijeti još jednu utakmicu u Veli Jože

| Autor: Danijela VEKIĆ
POREČANIMA IGRA SAMO POBJEDA - David Vladić (Snimio Milivoj Mijošek)

POREČANIMA IGRA SAMO POBJEDA - David Vladić (Snimio Milivoj Mijošek)


Rukometaši Poreča ostvarili su veliku pobjedu nad Goricom u posljednjem kolu Lige za prvaka i osigurali četvrto mjesto. Pred njima je danas doigravanje za Europu, u kojem će snage odmjeriti sa Sesvetama koje su uvjerljivo osigurale treće mjesto.

Odmora Porečani nisu imali puno jer je utakmica protiv Sesveta na rasporedu već danas, s početkom u 18 sati uz prijenos na YouTube kanalu. Za sigurno mjesto u Europi igra se na tko prvi do šest bodova, a momčad Sesveta nakon dva sigurna slavlja u Ligi za prvaka ima početnu prednost od četiri boda s obzirom na to da se bodovi prenose.

Iza Sesvećana je velika pobjeda nad Nexeom u četvrtfinalu Kupa Hrvatske te slavlje nad Dubravom u posljednjem kolu Lige za prvaka, kao i uspješan dio sezone u EHF Europskom kupu. Porečane nakon velike borbe i šeste uzastopne sezone u društvu šest najboljih momčadi Hrvatske sada čeka težak susret na istoku Zagreba. Doduše, igrači trenera Ilije Lovrinovića svjesni su što ih čeka u Jelkovcu, ali isto tako će dati sve od sebe da slave na protivničkom terenu i tako produže sezonu i seriju doigravanja.

- Poslije utakmice s Goricom probat ćemo se u ovo kratko vrijeme oporaviti i danas pokušati iznenaditi Sesvete. Dosta smo se potrošili, ali mislim da nemamo ništa za izgubiti. Probat ćemo dati sve od sebe i vratiti seriju u Poreč, rekao je trener Poreča Ilija Lovrinović.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter