KOŠARKA

DJEČACI STOJE IGRALI S CEDEVITOM - Dvije pobjede i poraz u Zagrebu


Košarkaški klub Stoja i za vrijeme blagdana ne miruje pa je tako s ekipom dječaka (2006. godište i mlađi) posjetio zagrebački advent, što je ujedno bila prilika za odigravanje prijateljskih utakmica s vršnjacima iz Cedevite I, Cedevite II i Bosca.

U čvrstim i kvalitetnim utakmicama dječaci Stoje ostvarili su dvije pobjede i jedan poraz. U prvu utakmicu s Cedevitom I su ušli opušteno pa su igrači Cedevite jakim presingom već do poluvremena napravili razliku od 20 poena. Nakon početne zbunjenosti dječaci Stoje konsolidirali su svoje redove i nisu više dopustili da se poveća vodstvo Cedevite, pa je susret završio rezultatom 68:45. Poučeni prvom utakmicom Stoja je u preostale dvije utakmice odmah krenula odlučno i kao plod takve igre stigle su pobjede nad Cedevitom II 45:35 i zagrebačkim Boscom 82:52.

Uz kvalitetne i jake pripremne utakmice dječaci Stoje su osim adventa pogledali utakmicu ABA lige Cibona - Crvena Zvezda. Bio je to sjajan završetak polusezone koju su mladi košarkaši proslavili na zagrebačkom adventu uz rad, druženje i zabavu. (G. I.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter