POŠALJITE SVOJE FOTOGRAFIJE

#ZagrebLovesYou - NOVA KAMPANJA TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA ZAGREBA

| Autor: Promo

Pandemija koronavirusa možda je na jedno vrijeme usporila aktivnosti i promijenila neke naše navike, međutim vrijeme provedeno u karanteni definitivno je potaklo maštovitost i iznjedrilo neke sjajne projekte. Tako je Turistička zajednica grada Zagreba nakon kampanje „Sa zagrebačkih prozora“, virtualnog muzeja na svojim blog stranicama, koncerta Zagrebačkih solista na Uskršnji ponedjeljak, podrške projektu HNK u vašem kvartu, koncerata s krova turističkog autobusa, ovih dana pokrenula novu kampanju #ZagrebLovesYou u kojoj je predstavila dva promotivna filma.

„U zadnjih gotovo dva mjeseca doista smo imali prilike vidjeti da nismo sami te da naši sugrađani, kao i naši posjetitelji ili oni koji će nam tek doći, vole i osjećaju Zagreb. Stoga smo, putem emotivnog filma Zagreb Loves You, željeli pokazati cijeli spektar osjećaja koje smo proživjeli i, za razliku od uobičajenih turističkih promotivnih filmova, htjeli smo prikazati i naš ranjeni, ali opet živ i ponosit Zagreb. U jeku pandemije korona virusa i nakon zagrebačkog potresa, sveobuhvatnom kampanjom #ZagrebLovesYou, željeli bismo ostati u kontaktu sa svima koji su bili u našem gradu, ponijeli iz njega lijepe uspomene te, naravno, sa Zagrepčanima i ljudima u Hrvatskoj i izvan nje koji vole Zagreb.“, kazala je tim povodom direktorica Turističke zajednice grada Zagreba dr.sc. Martina Bienenfeld. U ovoj kampanji TZGZ poziva građane i posjetitelje da uz korištenje #ZagrebLovesYou podijele slike iz Zagreba, fokusirajući se na uspomene kada je Zagreb bio pun života, prije koronavirusa, tj. uspomene na druženja, koncerte i događanja. Uz spomenute fotografije i film Zagreb Loves You, kampanja se sastoji još od dva elementa – galerije fotografija Zagreba naziva #DreamNowVisitLater i filma Zagreb. Be There. Again… Video je TZGZ kreirala od postojećih promotivnih filmova kao zahvalu Zagrepčanima koji su u ovim nesvakidašnjim i kriznim vremenima pokazali društvenu odgovornost.

Kampanja traje od 5. do 19. svibnja, a pratiti i sudjelovati u njoj može se na Facebook, Instagram i Twitter stranicama TZGZ. Filmovi se mogu vidjeti na YouTube kanalu na adresi https://www.youtube.com/user/ZAGREBTOURIST, a fotografije na: www.infozagreb.hr/dreamnowvisitlater.

Rob Reider

Narator u filmu Zagreb Loves You, Rob Reider, višestruki je dobitnik nagrade Emmy za svoje emisije i glazbu. Iako nikada nije posjetio Zagreb, radom na ovom projektu bio je duboko dirnut, ali istovremeno i oduševljen, te je poručio kako se pridružujem Zagrepčanima u molitvama za obnovu grada, oporavak, novi život i nova sjećanja.

Tako TZGZ poziva građane i posjetitelje da fotografiraju i podijele slike iz Zagreba, fokusirajući se na uspomene kada je Zagreb bio pun života, prije koronavirusa, tj. uspomene na druženja, koncerte i događanja, uz naznaku #ZagrebLovesYou i tako budu dio istoimene kampanje TZGZ.


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini