PRIJAVE DO 26. SVIBNJA

TRAŽITE POSAO? Namještaj Mima traži vanjskog suradnika za montažu namještaja

| Autor: Promo

NAMJEŠTAJ MIMA d.o.o. potražuje vanjskog suradnika za montažu namještaja za područje Pule i okolice.

Da biste konkurirali, potrebno je imati vlastiti obrt ili poduzeće s najmanje jednom godinom radnog iskustva, vlastito vozilo, adekvatan alat i stručno znanje.

Svjesni da uspjeh poduzeća duguju timu vrijednih ljudi koji svakodnevno rade u najboljem interesu njihovih kupaca, Mima je spremna stalno ulagati u kvalitetne kadrove i vanjske suradnike.

Ako ste stručni te poslu pristupate s najvećom odgovornošću, imajući uvijek na umu zadovoljstvo kupca, posjedujete osobine koje cijene. Pridružite se Miminom timu i dobit ćete mogućnost rada u dinamičnom i prijateljskom okruženju.

Prijavite se za posao do 26. 05. 2020. uz priložene dokaznice o registriranom aktivnom obrtu ili poduzeću putem e-maila posao.mima@namjestaj-mima.hr, a za sve informacije nazovite 098 412 488.

Više informacija pronaći ćete i na https://namjestaj-mima.hr/zaposljavanje/

Namještaj Mima d.o.o. renomirano je poduzeće na području proizvodnje i prodaje namještaja koje je na hrvatskom tržištu prisutna već 29 godina te se do danas izgradilo u pouzdanog partnera u opremanju doma. Za uspjeh je zaslužno stalno ulaganje u kadrove, brzo prilagođavanje tržišnim trendovima, stalno istraživanje noviteta i ulaganje u novu proizvodnu tehnologiju.

Namještaj Mima, sa 100%-tnim hrvatskim vlasništvom i vlastitim proizvodnim pogonom, nudi kupcima pravi hrvatski proizvod po uzoru na najnovije svjetske trendove. Vlastitom proizvodnjom i domaćom kvalitetom, podržavaju i domaće kadrove - znanje i trud pretočeni su tako u vrhunske proizvode.

Proizvodni pogon nalazi se na Kastvu gdje se proizvode kuhinje po mjeri i ugradbeni ormari. Vlastita proizvodnja omogućuje da se u potpunosti zadovolje potrebe i želje kupaca, što je glavni prioritet poduzeća. Materijalima visoke kakvoće, bogatom paletom dekora i inovativnim modelima kuhinja po mjeri, moguće je zadovoljiti sve zahtjeve kupaca.


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater