BCTV

Liver Protect – napokon postoji dodatak prehrani pomoću kojeg možete na potpuno prirodan način pročistiti i REGENERIRATI JETRU!

| Autor: Promo
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Imate li konstantne probleme sa zdravljem i niste sigurni ako vam je jetra opterećena i masna? Na adresi Trg prvog svibnja 4 možete besplatno provjeriti stanje vašeg organizma jednostavnim pregledom metodom biorezonance - a u slučaju da imate problem s jetrom imamo i potpuno prirodno rješenje za vas:

 

LIVER PROTECT - prirodan način čišćenja i regeneriranja jetre!

Jetra je filter našeg organizma i neizmjerno je važno da je bar jednom godišnje pročistimo i napravimo detox cijelog tijela.

Znakovi problema s jetrom su loša i neredovita probava, pojačani osjećaj umora, vrtoglavice i česte glavobolje, bolovi i probadanja, visoka razina kolesterola, problemi sa šećerom i općenito loše stanje organizma. Nažalost malo tko danas nema bar minimalno masnu jetru zbog ubrzanog načina života, nedovoljno sna, nezdrave prehrane i konzumacije lijekova. Osim ljudi koji se tako i osjećaju Liver Protect komplet posebno preporučujemo osobama koje konzumiraju lijekove duže vrijeme i u većoj količini.

Kako Liver Protect zapravo djeluje?

Liver Protect djeluje na način da štiti i regenerira jetru i taj posao obavi odlično s obzirom na to da su njegove supstance pomno birane i sačinjene od prirodnih sastojaka. Dva razloga zašto se ističe u moru proizvoda na tržištu je to što je jedan od rijetkih koji, ne samo čisti, već i regenerira jetru, iako je na biljnoj bazi i to što ga mogu konzumirati i osobe za većim zdravstvenim problemima.

BCTV Celmar Pharm

Prva formula Liver Protect kompleta sadrži brojne aminokiseline i vitamine koji pomažu u regeneraciji te na taj način obnavljaju našu jetru. Druga formula sadrži ekstrakt ploda šisandre, silimarin fitosom i ekstrakt sjemenki grožđa, a upravo ova kombinacija čisti i detoksicira jetru. Tako s ovim proizvodom osiguravamo pročišćavanje jetre od svih otrova i obnavljamo jetrene stanice kako bi jetra što bolje radila.

U duhu blagdana, uz kupovinu Liver Protecta, kapsule Formule 1 i 2, na poklon dobivate i Detox čaj koji je savršen dodatak ove jednomjesečne kure kako bi se uspješno pročistio cijeli organizam!

BCTV Celmar Pharm

 

Ima li Liver Protect – dodatak prehrani za čišćenje i regeneraciju jetre nuspojave?

Liver Protect nema nikakve nuspojave. Nema kontraindikacije s bilo kojim lijekom. Naprotiv, ako koristite bilo kakve lijekove preporučujemo da proizvod Liver Protect koristite zajedno. Tako ćete se riješiti preostalih lijekova iz vašeg tijela koji opterećuju tijelo, a samo lijekovi mogu djelovati puno bolje. Nema nuspojava i svi ga mogu sigurno koristiti.

Već godinama naši klijenti uspješno rješavaju mnoge zdravstvene probleme čišćenjem svoje jetre Liver Protectom baš zato što je masna jetra uzročnik mnogih poteškoća vezanih za probavu, zdravlje srca, cirkulacije i pretilosti.

Pogotovo sada, u razdoblju blagdana, konzumiramo jako masnu i tešku hranu i bilo bi nadasve preporučljivo da provjerite stanje svoje jetre i na vrijeme se pobrinete za svoje zdravlje!

 

Svim vjernim kupcima poklanjamo pregled metodom biorezonance!

U spomenutoj trgovini BCTV-Celmar Pharm u centru Pule, omogućavamo našim kupcima potpuno besplatan pregled metodom biorezonance. To je pregled pomoću kojeg u vrlo kratkom roku saznajete stanje vašeg organizma.

BCTV Celmar Pharm

Biorezonanca funkcionira tako da putem elektro valova skenira vaše tijelo, a naše ljubazne i educirane djelatnice vam prenesu rezultate, objasne sve do detalja od uzorka do posljedica i savjetuju vas kako postupati dalje. Stanovnici Pule ali i mnogo drugih Istrana redovito dolazi provjeriti svoje zdravlje i po razne savjete, te smo stvorili s njima jako prijatan odnos. Znali su nam dolaziti i klijenti iz drugih dijelova Hrvatske koji su inače naši kupci. Pregled metodom biorezonance je odličan način kojim možete saznati zbog čega imate određene tegobe i da pratite napredak i poboljšanje kroz redovite termine i preporučene tretmane.

Svoj termin za pregled možete zakazati na broju 052 645 900

BCTV Celmar Pharm

Radujemo se Vašem dolasku!

 

Za više informacija

Kontakt telefon: 052 645 900

Radno vrijeme BCTV Celmar Pharm trgovine: Pon-Pet 08:00h-15:00h, Sub 08:00-13:00h

Web: www.bctv.hr

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini