cjelogodišnja stabilna primanja

Kompanija koja doprinosi razvoju lokalne zajednice: Aluflexpack u pogonu Umag širi tim

Aluflexpack

Aluflexpack


Državni zavod za statistiku objavio je u travnju da je industrijska proizvodnja tijekom oporavka od krize uzrokovane pandemijom COVID-19, rasla 15 mjeseci zaredom. Trend koji je trajao od prosinca 2020. godine je u ožujku ove godine prekinut.

Iz MMF-a upozoravaju da sukobi u Europi i aktualne sankcije teško pogađaju i svjetsku ekonomiju, ističući da kriza u razdoblju već postojećeg snažnog rasta cijena dodatno jača inflaciju te onemogućava normalnu ekonomsku aktivnost. Svjedočimo sve većim cijenama energenata i žitarica, a hrvatska Vlada prognozira da će stopa inflacije u 2022. dosegnuti čak 7,8 posto. Nepovoljno stanje reflektira se i na tržište rada gdje kronično nedostaje radne snage u gotovo svakom sektoru.

Dio građana rješenje pronalazi u atraktivnome sezonskome radu, u jeku turističke sezone, kad obalni gradovi traže više radnika. No, postoji i drugi profil radnika koji će odabrati drugačiju vrstu posla, primjerice osmosatni radni dan u lokalnoj tvrtki koja omogućava cjelogodišnja stabilna primanja. Jedna od takvih djeluje u Umagu te uvijek traži pojačanja u svojim timovima.

Aluflex

Tko proizvodi omot vaše omiljene čokolade i kave?

Ako ste se ikad pitali tko proizvodi omote vaših omiljenih čokoladica, kave ili pakiranja za farmaceutske proizvode koje koristite, odgovor je – Aluflexpack, dio istoimene grupacije sa sjedištem u Švicarskoj. U Hrvatskoj djeluje već četiri desetljeća, s pogonima u Drnišu, Omišu, Zadru i Umagu. Na hrvatskom tržištu drže prvo mjesto dok su na tržištu Europe vodeći proizvođači fleksibilne ambalaže za renomirane domaće i svjetske brendove. Priznati su te se ponose i svojim društveno-odgovornim djelovanjem, pogotovo na lokalnoj razini što je prepoznato i nagrađeno zlatnom medaljom EcoVadis za iznimnu društvenu djelatnost tvrtke.

Zašto se pridružiti Aluflexpack timu?

Aluflexpack ulaže u rast i razvoj organizacije te zaposlenika kojima pruža sigurnost, stabilnost, mogućnost osobnog rasta i razvoja, ali i razne edukacije te prigodne nagrade za uspješnost. Trenutno su otvorene pozicije za proizvodne radnike, skladištare, vozače viličara te komercijaliste no tvrtka uvijek prima i otvorene molbe koje se mogu, sa životopisom, poslati na e-mail adresu career@aluflexpack.com. Ova uspješna tvrtka ne namjerava stati s rastom i razvojem. Kako bi ostvarila svoju viziju budućnosti, u Aluflexpacku ističu da gotovo uvijek postoji potreba za budućim kolegama na pozicijama inženjera kemije, prehrambene tehnologije, grafičkih inženjera te komercijalista.

Sudjelujte i vi u stvaranju uspješne priče o proizvodnji u Hrvatskoj!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater