NAGRADNA IGRA GLASA ISTRE

ČESTITAMO! Sretna dobitnica jednomjesečne pretplate na online izdanje Glasa Istre je…

| Autor: Glas Istre

Svi ste imali prilike zaigrati nagradnu igru u sklopu koje se osvaja jednomjesečna pretplata na online izdanje Glasa Istre, a danas je putem sustava Woorise nasumičnim odabirom izabran dobitnik ove nagrade - znači - dobitnica jednomjesečne pretplate na online izdanje Glasa Istre je Mladenka Cakaric. Čestitamo!

Na e-mail adresu koju je sretna dobitnica upisala u formularu nagradne igre, uskoro stiže i korisničko ime i lozinka za pristup online izdanju Glasa Istre - a preostaje joj samo udobno se smjestiti i uživati u čitanju najnovijih članaka, kao i bogate arhive svih izdanja Glasa Istre, od 2016. godine do danas.

Kako funkcionira pretplata?

A evo i kako inače funkcionira pretplata na online izdanje Glasa Istre: na linku https://novine.glasistre.hr/ izaberite na koje razdoblje se želite pretplatiti - za samo sto kuna online izdanje Glasa Istre možete čitati mjesec dana, a ako želite pretplatu na duže razdoblje, samo kliknite na neku od ponuda koje ćete naći na linku.

Tada putem jednostavnog formulara kreirajte svoj korisnički profil, te kroz jednostavna četiri koraka, nakon uplate, postajete pretplatnik online izdanja Glasa Istre.

Ako negdje zapne - bez brige, na raspolaganju vam je super brza podrška.

Mogućnosti plaćanja

Više je mogućnosti plaćanja - virmanima, net bankingom (online bankarstvo), općim uplatnicama i kreditnim karticama, a čim izvršite uplatu, vaša online pretplata na Glas Istre bit će odmah aktivirana.

Kad sve obavite, dovoljno je da na vašem uređaju - laptopu, stolnom računalu, mobitelu, tabletu… unesete svoje korisničko ime i lozinku, i na raspolaganju vam je dnevno izdanje Glasa Istre, kao i arhiva Glasa Istre - tako da, ako vas zanima neki članak objavljen prethodnih dana, sve ćete to moći prolistati i pročitati na svojem uređaju, jer na raspolaganju su vam sva izdanja Glasa Istre od 2016. godine do danas.

Korisničko ime i lozinka mogu se istovremeno koristiti samo na jednom uređaju - tako da, ako ste do sada čitali na mobilnom telefonu, a želite čitati na računalo - jednostavno se odlogirajte s mobilnog telefona, i sa istim korisničkim imenom i lozinkom ulogirajte se na računalu.


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum