CENTAR ZA BIOENERGIJU - DEAN BUIĆ - 098 500 200

BIOENERGIJA - TERAPIJA NA DALJINU: Jednako učinkovita kao i terapija na koju ste već navikli

| Autor: Promo

Terapija na daljinu je jednako učinkovita kao i terapija na koju ste već navikli

U ovim teškim vremenima kada je preporučljivo biti u izolaciji i udaljeni barem dva metra jedni od drugih, svakako je najbolja terapija bioenergije koju radim na daljinu. Terapija bioenergije na daljinu nije ništa novo i nepoznato. Znanstveno je dokazano da se brže uspostavi kontakt između pacijenta i terapeuta nego poziv između dva mobitela bez obzira na udaljenost.

S obzirom na situaciju s koronavirusom nemamo i ne smijemo imati klasične terapije na kakve ste navikli, već sve terapije radim na daljinu. Učinkovitost takve terapije je odlična i mnogi su se na taj način riješili raznih problema. Sa terapijom započinjemo nakon prethodnog telefonskog razgovora u kojem vam objasnimo što morate napraviti kako bi mogli započeti s tretmanom.

Vi se trebate leći, opustiti i slušati svoje tijelo. Osobi pomažem na način da snagom misli usmjeravam bioenergetski potencijal u osobu i na taj način se osoba iscjeljuje.

Neki od vas mogu osjetiti toplinu, hladnoću, trnce, a moguće je i da ništa ne osjetite, što nikako ne znači da terapija ne djeluje.

EPA

Poželjno je ležati i biti u opuštenom medijalnom stanju barem 15 minuta bez telefona i uznemiravanja sa strane. Nakon takve terapije koja traje 4 dana za redom, velika većina vas se osjeća puno bolje, a tegobe se poboljšaju ili potpuno nestanu. Takvom terapijom se mogu riješiti svi problemi, a ja ću vam sada navesti neke: problemi sa vratom, glavobolje, problemi sa kralježnicom, razni bolovi u tijelu, psihički problemi, problemi sa kukovima i koljenima, šećer, tlak i još mnogo toga.

Za učinkovitost djelovanja bioenergije ne postoje prepreke u vidu daljine i vremena. Tako da i na daljinu bioenergetičar ostvaruje isti učinak kao kada terapiju radi polaganjem ruku.

Učinkovitost terapije bioenergijom na daljinu je provjerena i dokazana raznim znanstvenim istraživanjima na najtežim bolestima.

Dean Buić

Prošli tjedan me nazvao jedan gospodin koji je jedva pričao na telefon. Nakon par minuta sam shvatio da ima toliko jake bolove u nozi da ne može ni stati na nju. Kada mi je napokon objasnio situaciju, siguran sam bio da je problem u kralježnici, tako da sam i radio terapiju za kralježnicu. Rekao je da mjesec dana niti spava niti hoda, tablete i blokade mu ništa ne pomažu. Odmah nakon prvog dana terapije, bolovi su se smanjili, a zadnji dan su bolovi potpuno nestali. Javio se nakon 7 dana da napravimo još jednu terapiju. Pitao sam ga da li ga još boli, rekao je da ga samo zateže malo, ali bolova više nema. Htio bi samo zbog preventive još jednu terapiju, a i pohvalio se da ne pamti kada se tako naspavao, jer mu je terapija djelovala i na spavanje. Nadam se da sam vas malo bolje upoznao sa bioenergijom koja spada u najprirodnije metode liječenja na svijetu.

Sve informacije i narudžbe za terapije na daljinu možete dobiti na broju telefona 098 500 200. Zdravi bili.

#ostanitedoma 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini