epicentar okupljanja svjetske elite

Zadar staje uz bok najprestižnijem sajmu super-jahti na svijetu

(Promo)

(Promo)


Zadar će od 1. do 3. listopada postati epicentar okupljanja svjetske elite na prvom prestižnom sajmu super-jahti Croatia Yacht Show. Ovaj, u Hrvatskoj jedinstveni, sajam luksuznog čartera u organizaciji Yachtmaster Group donosi dašak prestiža i novi zamah razvoju luksuznog turizma u Hrvatskoj i cijeloj regiji, kao i priliku za promociju Hrvatske i otkrivanje njezinih prirodnih, kulturnih i gastronomskih ljepota upravo plovidbom na luksuznim jahtama. Zahvaljujući svojoj lokaciji i vrhunskoj infrastrukturi, Zadar Cruise Port će biti domaćin više od 60 super-jahti čije tjedne cijene dosežu vrtoglavih 550.000 €, i to odmah nakon završetka renomiranog Monaco Yacht Show-a, najluksuznijeg svjetskog sajma jahtinga.

Među izlagačima u Zadru će biti najistaknutije tvrtke iz svijeta nautike, uključujući IYC Yachts, Expersea Superyachts, Sanlorenzo Yachts i brojne druge. Sajam će biti prilika za umrežavanje i poslovne razgovore lokalnih brodovlasnika i agenata s međunarodnom elitom industrije, naglašavajući srž ovakvih sajmova – jačanje i popularizaciju lokalnih industrija na međunarodnoj sceni. 

(Promo)(Promo)

Uz pomoć jedinstvene YachtFyre aplikacije, Croatia Yacht Show postat će i prvi sajam ovog tipa u svijetu na kojemu će poslovni posjetitelji moći unaprijed dogovoriti sastanke, obilaske i razgled jahti u zadarskoj luci. Među njima će biti i flagship brod Trident, impresivna jahta dužine 65 metara koju će predstaviti centralna agencija Expersea Superyachts. No, Croatia Yacht Show nije samo poslovni događaj. Dio sajma će biti otvoren i za građane koji će moći uživati u ljepotama jedinstvenih jahti, ali i luksuznim brodicama, automobilima i helikopterima, dok će se za gurmane održati kulinarsko natjecanje koje će predstaviti vrhunske kuhare iz 5 najpoznatijih jadranskih restorana te njihove gastronomske kreacije.

Uz podršku Ministarstva turizma i sporta, Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, grada Zadra, TZ Grada Zadra, Zadarske županije, TZ Zadarske županije. Croatia Yacht Show će zasigurno dati novi zamah u razvoju luksuzne turističke niše u cijeloj regiji, s obzirom da će o događanjima i jahtama koje po prvi puta dolaze u Hrvatsku izvještavati i novinari iz prestižnih međunarodnih časopisa kao što su Boat International, Barche, Superyacht Services Guide, IBI, Superyacht Times i time osigurati globalnu promociju Hrvatske i medijsku vidljivost Croatia Yacht Show-a.

Ne propustite priliku biti dijelom jedinog ovakvog nautičkog spektakla u regiji! Pridružite nam se u Zadru od 1. do 3. listopada, a više informacija možete pronaći na službenoj stranici Croatia Yacht Show.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter