KG Media

Google Premier Partner i Microsoft Partner certificirana agencija za oglašavanje

(Foto: KG Media, Djelatnici ureda KG Medije u Čakovcu)

(Foto: KG Media, Djelatnici ureda KG Medije u Čakovcu)


Iako ste možda čuli za KG Mediju, agenciju za oglašavanje, nije naodmet da ih ukratko predstavimo za sve one koji se pitaju tko su oni. Tvrtku je prije 30 godina osnovala Katharina Göschl te su iz skromne organizacije godišnje rasli i proširivali svoje usluge i unaprjeđivali svoja znanja.

Njihov tim trenutno broji 16 ljudi, na tri lokacije - Čakovec, Poreč i Obertrum am See (Austria), a svojim klijentima nude “full service” uslugu oglašavanja.

Ponosni su na svoje uspjehe te se mogu pohvaliti brojnim nagradama i partnerstvima, od kojih ističemo ona najznačajnija od strane tech divova Google-a i Microsofta.

kg1

Google Premier Partner 2024

Već devetu godinu za redom, KG Media nosi status Google Premier partnera, točnije od 2016. godine su među 3% najboljih hrvatskih agencija uključenih u Google Partners program.

Partnerstvo označava da je KG Media ispunila određene kriterije koje Google postavlja za svoje najbolje partnere, uključujući visoku razinu kvalitete usluga, uspjeh u postizanju ciljeva oglašavanja, redovito sudjelovanje u edukacijama i certificiranju zaposlenika te korištenje najnovijih alata i tehnologija koje Google nudi. 

Uspjeh u postizanju statusa Google Premier partnera 2024. godine rezultat je njihovog predanog rada, stručnosti i fokusa na postizanju odličnih rezultata. Ova titula potvrđuje da je KG Media jedna od vodećih agencija za Google Ads u Hrvatskoj koja svojim klijentima nudi vrhunsku uslugu.

Prezentacija kampanje u Microsoft uredima u Varšavi 

KG Media se istaknula i kao jedina agencija u Hrvatskoj koja posjeduje certifikat Microsoft Advertising. Ovaj certifikat potvrđuje stručnost i kvalitetu u području oglašavanja na Microsoft platformi, što omogućuje pružanje vrhunskih usluga klijentima. 

kg4

Zbog toga su u ožujku imali privilegiju predstaviti Microsoft Ads case study za njihovog dugogodišnjeg partnera, Zaton Holiday Resort, u Varšavi na Spring AdVantage eventu.

Spring AdVantage je tehnološka konferencija koju je organizirala njihova partnerska agencija iz Poljske, Full Stack Experts. Riječ je o prvoj konferenciji ovoga formata održanoj u Microsoftovim uredima u Varšavi, koja je bila fokusirana na najnovije trendove u domeni digitalnog marketinga.

kg3

Opis fotografije: Martina Zadravec prezentira studiju slučaja u Varšavi

Sudjelovanje na Spring AdVantage konferenciji bila je izvrsna prilika za KG Mediju da se upozna s najnovijim trendovima u digitalnom marketingu te da podijeli svoje iskustvo s drugim sudionicima.

Kao što ističu u KG Mediji: “Vjerujemo da je dijeljenje ovakvih uspjeha ključno za industriju digitalnog marketinga i jačanje partnerskih odnosa i povjerenja.”

KG Media nastavlja kontinuirano istraživati inovacije i pružati izvanredne usluge svojim klijentima, time potvrđujući svoj status kao jedne od vodećih agencija u Hrvatskoj.

Ako želite unaprijediti svoju online prodaju, svakako ih kontaktirajte.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter