ISKUSTVA KORISNIKA

"Pregledi bez čekanja nemaju cijenu. Zato koristim Dodatno zdravstveno osiguranje"

| Autor: Promo

Kada se dogode zdravstveni problemi, želimo ih riješiti što kvalitetnije i brže, bez dugih čekanja. Trendovi govore da je briga o zdravlju ljudima sve važnija i svijest da osnovno zdravstveno osiguranje nije uvijek dovoljno sve je raširenija. Stoga su razne vrste dodatnih i dopunskih zdravstvenih osiguranja sve popularnija jer pokrivaju troškove brojnih pregleda i pretraga u vrhunskim privatnim poliklinikama.

No, to nisu jedni razlozi za njihovu sve veću popularnost, pogotovo kada govorimo o Dodatnom zdravstvenom osiguranju. Iskustva korisnika najbolje govore da je Dodatno osiguranje mudra odluka za naše zdravlje.

"Najveći razlog radi kojeg koristim Dodatno zdravstveno osiguranje je što javne zdravstvene usluge često ne zadovoljavaju sve potrebe. Osobno, kako radim sjedeći posao, za računalom sam osam do devet sati dnevno i tu najčešće stradava kralježnica pa se onda u nekom trenutku ukliještim i ne mogu ništa. U tom trenutku mi treba brza reakcija, da ne moram ići prvo liječniku opće prakse, naručiti se pa čekati termin. Ja taj problem želim riješiti odmah. Polica Dodatnog zdravstvenog osiguranja mi to može pružiti. Naručim se telefonom i termin dobivam u brzom roku, bez dodatnih poziva", kaže Sanja Rosandić, korisnica Dodatnog zdravstvenog u Croatia osiguranju.

Posebno treba istaknuti kako se svi pregledi uz policu Dodatnog zdravstvenog osiguranja obavljaju u vrhunskim i modernim zdravstvenim ustanovama u cijeloj Hrvatskoj koje koriste uređaje najnovije generacije. Na raspolaganju su im i vrhunski stručnjaci s višegodišnjim iskustvom u medicini.

"Evo primjerice, pretprošle godine je moja kćer radila sezonski posao u jednom malom mjestu kraj Pule i prilikom skoka u more udarila je glavom. Udareno područje je odmah nateklo, a ono što smo mogli napraviti – nazvala sam Croatiju, oni su kontaktirali vrlo poznatu bolnicu u Puli gdje je neurolog odmah pregledao moju kćer. Takav pristup nema cijenu i to je ono nevjerojatno", nadodaje Sanja.

Croatia osiguranje

Osim brzog i kvalitetnog pristupa zdravstvenim uslugama, klijenti se za Dodatno zdravstveno osiguranje odlučuju i zbog pristupačne cijene, jer se može ugovoriti za već od 21 eura mjesečno.

Ovisno o paketima koje izaberete, usluge uključuju brzo dostupne preglede među kojima su i oni na koje se nerijetko čeka mjesecima i koji su vrlo skupi, poput magnetske rezonance i CT-a, ali i brojne specijalističke i subspecijalističke preglede, sistematski pregled, zatim dijagnostičke postupke u koje spadaju razni i brojni pregledi ultrazvukom i mamografija, kao i usluge endoskopije, ambulantne medicinske rehabilitacije, dentalnog pregleda i liječenja, te brojne laboratorijske pretrage i pretrage tumorskih markera i hormona. Sve su to pregledi koji mogu otkriti brojne zdravstvene probleme u ranoj fazi kada su šanse za izlječenje puno veće. Detalje o policama Dodatnog zdravstvenog osiguranja možete naći na crosig.hr.

Ako u Croatia osiguranju ugovorite Dodatno zdravstveno osiguranje do 31. 3. 2024. dobivate i 15 eura popusta u prvoj godini osiguranja. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter