U POREČU

Jedno desetljeće, tisuće osmijeha: Poliklinika Rident kao istarski odabir od povjerenja

| Autor: Promo

U dinamičnom vremenu brzih izmjena trendova, često zaboravljamo kako neke stvari ipak zahtijevaju dugotrajnu predanost i brigu. Dok s frizurom ili modnim odabirom ponekad možemo riskirati, kod odluka vezanih uz zdravlje zuba ipak ne pristajemo na kompromis. U tom kontekstu, izbor prave dentalne poliklinike postaje odluka od povjerenja, a Poliklinika Rident Poreč već deset godina predstavlja prvi odabir za mnoge. 

Poliklinika Rident: Sinonim za kvalitetu i inovaciju

 U svibnju 2013. godine riječki Rident otvara još jednu polikliniku u Poreču, čime zaokružuje prvih 10 godina rada. S bogatom tradicijom u zdravstvenom turizmu i na idealnoj lokaciji nadohvat gostima iz susjednih zemalja, Poreč se nametnuo kao izvrstan poslovni iskorak.

Kao vodeći centar za dentalnu medicinu u Poreču, Poliklinika Rident pruža širok spektar usluga od preventivne dentalne medicine do složenih zahvata, koristeći najmodernije tehnike i opremu. S 15 vrhunski opremljenih ordinacija i dentalnim laboratorijem, Rident osigurava sveobuhvatnu dentalnu skrb za pacijente, čime se ističe i kao ključni igrač u pružanju dentalnih zdravstvenih usluga na području Istarske županije. Za pacijente je upravo ova centralizirana dentalna skrb od presudne važnosti, jer jednom kada uđu u Polikliniku Rident u njoj će pronaći sve što je potrebno za kompletan i zdrav osmijeh.

O snazi ovog dentalnog lidera svjedoči i činjenica da su Poliklinike Rident proglašene međunarodnom dentalnom klinikom godine – International Medical Travel Journal (IMTJ)(Foto: Rident)

Članstvo u Adria Dental Group

Certifikacija sustava upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001 i članstvo u Adria Dental Group potvrđuju neprestanu težnju ka izvrsnosti i poboljšanju kvalitete usluga.

Članstvo u prestižnoj grupaciji potvrđuje Ridentovu predanost izvrsnosti i liderstvu u dentalnoj industriji. Suradnja omogućava pristup najnovijim tehnologijama i stručnom usavršavanju, čime se obogaćuje ponuda i iskustvo za više od 60 000 godišnjih pacijenata iz Hrvatske i regije. Inovacije te kontinuirano ulaganje u tehnološki razvoj i edukaciju zaposlenika, omogućili su Poliklinici Rident da zadrži korak s najnovijim trendovima u dentalnoj medicini.

Gospodarski i lokalni značaj Ridenta

Od samog otvaranja, Poliklinika Rident privukla je i pažnju lokalnog stanovništva. Međutim, doprinos poliklinike ne odražava se samo u pružanju vrhunskih dentalnih usluga čitavoj regiji, već i u stvaranju radnih mjesta i suradnji s lokalnim poslovnim subjektima čime podupire gospodarski rast Istre. Sinergija između zdravstvenog sektora i lokalnog gospodarstva primjer je kako zdravstvene ustanove mogu imati multifunkcionalnu ulogu u razvoju regije.(Foto: Rident)

Odabir od povjerenja

S deset godina izvrsnog rada iza sebe, Poliklinika Rident ne pokazuje znakove usporavanja. Nastavak ulaganja u tehnologiju, obrazovanje zaposlenika i širenje usluga samo su neki od planova koji će osigurati da Rident ostane na čelu dentalne skrbi u regiji.

Kroz deset godina postojanja, Poliklinika Rident dokazala je da je više od zdravstvene ustanove - postala je važan čimbenik u razvoju Istre kao destinacije zdravstvenog turizma te simbol pouzdanosti i kvalitete, kako za lokalno stanovništvo tako i za međunarodne pacijente.

S Ridentom, odabir je uvijek od povjerenja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter