ODLIČNA PONUDA

Black Friday akcija Apartmanice: Za čak 40% manju cijenu do vlastitih web stranica za apartmane i kuće za odmor

| Autor: Promo
Apartmanica

Apartmanica


Turistička sezona kao da je tek završila, a pripreme za novu već su u punom jeku! Približavaju nam se blagdani i razdoblje godine kada se, prema statistici, ostvaruje najveći postotak bukiranja smještaja za praznike, stoga će iznajmljivači biti oduševljeni velikim popustom kojeg za izradu web stranica apartmana ili kuće za odmor priprema Apartmanica povodom Black Friday-a.

Naime, profesionalno izrađene, kvalitetne, funkcionalne i atraktivne web stranice sada možete dobiti uz nevjerojatan popust od preko 40% u odnosu na redovnu cijenu! Uz uštedu od čak 239 eura, po cijeni od 349 eura, Apartmanica nudi poseban paket koji uključuje izradu personalizirane web stranice za apartman ili kuću za odmor za do 5 smještajnih jedinica, s bogatom i preglednom fotogalerijom te jednostavnim upravljanjem rezervacijama i kalendarom popunjenosti koji je kroz iCal metodu sinkroniziran s ostalim rezervacijskim platformama.

Nakon prave pomame za priručnikom „Kako do direktnih rezervacija“ čije se preuzimanje broji u tisućama (još uvijek besplatno dostupan na www.apartmanica.com), ekipa Apartmanice čiji su stručnjaci izradili ovaj priručnik pripremila je najveći popust ovog Black Friday-a i svima koji žele vlastite web stranice to će omogućiti za gotovo upola nižu cijenu!(Foto: Apartmanica)

 

Vlastite web stranice za oglašavanje smještaja danas su postale svojevrstan standard za sve one koji žele izvući maksimum dobiti od iznajmljivanja svoga smještaja. Osim što su najkvalitetniji prezentacijski alat, web stranice omogućuju direktnu komunikaciju s gostima i, u kombinaciji s klasičnim modelima oglašavanja i promocije (agencije, rezervacijski portali, društvene mreže…), znatno povećavaju mogućnost bukiranja. Štovište, vlastite web stranice otvaraju i mogućnost direktnih rezervacija i ostvarivanja puno većih prihoda, jer na ovaj način izbjegavate agencijske provizije za posredovanje. Dugogodišnje iskustvo s izradom web stranica za apartmane i kuće za odmor garancija je da su upravo stranice Apartmanice u najvećoj mjeri prilagođene potrebama iznajmljivačima, koji se njima koriste na vrlo jednostavan način. Što je najbolje, i cijeli je proces izrade web stranica zapravo prilično brz i lak, pa ćete tako, odlučite li se za ovu odličnu mogućnost, i prije kraja ove godine sljedeću turističku sezonu moći početi planirati s najboljom mogućom prezentacijom vašeg smještaja – vlastitom web stranicom.

Inače, redovna cijena Apartmanica web stranica iznosi 588 eura, što uključuje potpuni paket za izradu web stranice, zakup domene i održavanje, a povodom Black Friday-a uz popust veći od 40% svoju web stranicu možete dobiti za gotovo upola manjih 349 eura.(Foto: Apartmanica)

Ovu nevjerojatnu priliku, uz ovako velik popust, Apartmanica nudi samo povodom Black Friday-a, stoga nemojte puno dvojiti, zatražite akcijsku ponudu na www.apartmanica.com/bf2023 i uložite u najbolju investiciju za najuspješniju turističku godinu koju ste imali!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter