prilagođeno svim dobnim skupinama

Novo dječje igralište ispred trgovačkog centra Max City

| Autor: Promo


Ispred trgovačkog centra Max City u Puli na Stoji otvoreno je potpuno novo dječje igralište. Smješteno je u šumici pored šetnice te predstavlja novo središte zabave i razigranosti za najmlađe. Igralište uključuje ljuljačke, tobogane, penjalice, klackalice i druge sadržaje koji potiču motorički razvoj djece.

(Foto: Max City)(Foto: Max City)

Prilagođeno je svim dobnim skupinama - od najmlađih do školaraca – te izgrađeno prema najsuvremenijim sigurnosnim standardima i opremljeno mekanom antistres podlogom ispod igrala. Za opuštanje roditelja, baka i djedova, u neposrednoj blizini su i ugostiteljski objekti s čijih se terasa pruža savršen pogled na igralište.

(Foto: Max City)(Foto: Max City)

U skladu sa svojim kontinuiranim nastojanjima na kreiranju atraktivnih, korisnih i kvalitetnih sadržaja za lokalnu zajednicu, Max City se odlučio na izgradnju dječjeg igrališta koje će uvijek biti otvoreno i dostupno za sve.

(Foto: Max City)(Foto: Max City)

Ovaj trgovački centar ima osiguranu i odličnu indoor zabavu - tu je Twister igraonica u kojoj je prvi sat igre uvijek besplatan, te koja je otvorena svakodnevno, od ponedjeljka do nedjelje. Svakodnevnu zabavu za cijelu obitelj nudi i Cinestar kino u čije se tri dvorane prikazuju najpopularnije svjetske animirane i igrane avanture.

Za potpuni doživljaj boravka u najvećem istarskom trgovačkom centru tu je i preko 70 trgovina najpoznatijih stranih i domaćih brendova. Dobrodošli u Max City!

(Foto: Max City)(Foto: Max City)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter