Funkcionalna dječja soba u 3 koraka

| Autor: Promo
(Foto: Furnitura)

(Foto: Furnitura)


Dječja soba je djetetovo drugo omiljeno mjesto – čak i više voli boraviti u njoj nego vani – stoga je važno da je pažljivo uređena i dobro osmišljen dio doma. Budući da se dječje želje, potrebe i zahtjevi često razlikuju od pogleda odraslih, pri uređenju ili osvježavanju dječje sobe smisleno je uzeti u obzir nekoliko važnih čimbenika koji će osigurati da postane i ostane funkcionalan prostor s razigranom energijom. Najljepše moderne dječje sobe možete pronaći ovdje. Konačan izbor dječje sobe neka bude opušten, ali promišljen.(Foto: Furnitura)

Dječja soba KIKI JOY

Kako planirati praktičnu dječju sobu?

Prije kupnje nove dječje sobe iznimno je važno odvojiti vrijeme za planiranje, što uključuje i sveobuhvatan pregled ponude najboljih ponuđača namještaja. U ovom trenutku, najpraktičnije je kupnju dječje sobe obaviti putem interneta – ali samo kod provjerenih online trgovaca koji surađuju samo s najboljim dobavljačima namještaja.

Dječju sobu koja će uistinu dugo služiti svojoj svrsi najbolje je planirati korak po korak:

1. Prije svega, potrebno je točno izmjeriti prostor u kojem će biti dječja soba, uzimajući u obzir sve bitne faktore (gdje su vrata, prozori, utičnice, svjetlo ...).(Foto: Furnitura)

2. Zatim je potrebno pogledati koliko će djece spavati u sobi - jedno, dvoje, čak troje ili više - te prilagoditi sve daljnje planiranje prema tome. Također, ima smisla već odgovoriti na važna pitanja koja su usko povezana s planiranjem dječje sobe, na primjer:

  • Hoće li u dječjoj sobi biti mjesta za dva klasična dječja kreveta ili će najbolji izbor biti dječji krevet na kat?
  • Koji dječji ormar odabrati - s kliznim ili običnim vratima?
  • Treba li krevet imati dodatni ležaj ili praktičnu ladicu ispod kreveta za pohranu odjeće, posteljine, igračaka, knjiga i drugih stvari?

3. Kraj planiranja bi trebao biti posvećen odabiru boje dječje sobe i konačnom odabiru namještaja. Budući da je dječja soba mjesto u kojem najčešće vlada radosna, znatiželjna i razigrana atmosfera, boje bi trebale biti opuštenije u usporedbi s ostatkom doma. Prilikom odabira boje može pomoći i dijete, ako je dovoljno staro. Bezvremenski i uvijek moderan izbor je dječja soba u bijeloj boji ili u bijeloj boji s detaljima od prirodnog drva (popularni skandinavski trend).(Foto: Furnitura)

Dječja soba EMA

Što ne smije nedostajati u modernoj dječjoj sobi?

Moderna dječja soba – osim po lijepom izgledu – ne razlikuje se od onih koje su bile u uporabi godinama ili desetljećima. Iako su se vremena zbog tehnologije uvelike promijenila, ako je moguće, u dječjoj sobi za nju još ne bi trebalo biti mjesta - za to je prikladnije vrijeme prilikom prijelaza u mladenačku sobu.

Dobro opremljena dječja soba uključuje:

1. udoban i siguran dječji krevet te po potrebi noćni ormarić,

2. prostrani ormar koji može sadržavati razne police i ladice,

3. dječji radni stol i dječju radnu stolicu, ako je dijete već u školi,

4. kutak za igru, ako je dijete još u vrtiću ili u prvim razredima osnovne škole,

5. razne police, ladice ili komode koje će dodatno unaprijediti funkcionalnost dječje sobe.

Najbolje je dječju sobu kupiti na jednom mjestu – po mogućnosti u kompletu, jer će tako odražavati cjelovitost, a vama uštedjeti vrijeme traženja sličnih elemenata namještaja koji bi se u nju uklopili i izgledom, a ne samo funkcionalnošću.(Foto: Furnitura)

 Dječja soba KELLY

Gdje je najbolje kupiti kvalitetnu i modernu dječju sobu?

Suvremeno doba nedvojbeno je utjecalo na način kupnje namještaja. Čak i dječju sobu, pojedinačne elemente namještaja za nju i ostali namještaj za dom, ured ili vrt najlakše, najbrže i najpovoljnije možete pronaći putem interneta. A taj važan zadatak povjerite samo najboljem ponuđaču! Prvi online trgovac namještaja u Hrvatskoj je Salon namještaja Furnitura, koji s više od 12 godina tradicije i ponudom od više od 25.000 proizvoda nudi brzu, sigurnu i pristupačnu kupnju namještaja - čak i za djecu.(Foto: Furnitura)

Dječja soba JESSY

Njihove iznimne pogodnosti, kao što su besplatno stručno savjetovanje, plaćanje na rate, mogućnost povrata proizvoda u roku od 365 dana, mogućnost izrade 3D rendera pojedinih prostorija, česta besplatna dostava, brza isporuka i brojne promotivne ponude, svrstava ih među najpouzdanije online ponuđače namještaja. Njihov stručno osposobljen tim će vam rado savjetovati putem telefona (099 35 71 680) ili putem e-maila (info@furnitura.hr) i pomoći pronaći najbolje rješenje za vas, kako bi dječja soba, drugi prostori vašeg doma, ureda ili vrta mogli zračiti kvalitetom, modernošću, funkcionalnošću i udobnošću. Dan za danom i godinu za godinom!Foto

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of