120 TV kanala i premium sadržaji

GONET.TV MAX je novi bogati paket programa TV platforme GONET.TV

Jednostavan način gledanja televizije na bilo kojem televizoru, mobitelu, tabletu ili računalu nudi različite pakete programa po najpristupačnijim cijenama, a zahtijeva samo internetsku vezu

| Autor: Glas Istre
GONET.TV MAX

GONET.TV MAX


TV platforma GONET.TV, uz već postojeće pakete KLASIK i MINI, odsada nudi i novi paket GONET.TV MAX sa 120 TV kanala i premium sadržajima. Novi paket proširuje ponudu filmskih, dokumentarnih i kanala za odraslu publiku u 4K rezoluciji sa sedam novih programa. Na temelju želja korisnika, u novom paketu dolaze filmski kanali CineStar TV 2 i CineStar Comedy&Family, Viasat Nature HD, Viasat Explore HD, Extasy 4K , Epic Drama i NASA TV UHD.

Mjesečni iznos za novi paket GONET.TV MAX je 10,99 eura, a nudi 120 TV kanala, gledanje do čak 30 dana unatrag, više od 2400 filmova u videoteci i gledanje u visokoj 4K kvaliteti.GONET.TV MAX

Cijela usluga je bez ugovorne obveze i uvijek postoji mogućnost promjene ili otkazivanja paketa u bilo kojem trenutku. Pretplata na Klasik paket je i dalje izrazito povoljna i košta samo 7,99 eura, dok za MINI paket je potrebno izdvojiti samo 3,99 eura mjesečno.

"Svojim smo gledateljima ponudili još više omiljenih filmskih, dokumentarnih i drugih kanala u 4K rezoluciji. Sve naše cijene paketa su i dalje najpovoljnije na tržištu, a i usluga je iznimno jednostavna za korištenje pa je svatko može s lakoćom svladati, uživati u mnoštvu programa i dodatnog sadržaja i pritom znatno uštedjeti.

Veliki broj vlasnika apartmana se odlučuje na GONET.TV platformu iz razloga što nudi veliki broj kanala na stranim jezicima, tako da gostima mogu ponuditi potpunu uslugu, a sve je i bez ugovorne obveze, TV pakete koriste samo dok traje sezona”, rekao je Pavel Gorecki, izvršni direktor GONET.TV-a.

Novi kanali

Uz kanale CineStar TV 2 i CineStar Comedy&Family, gledatelji mogu uživati u fascinantnom rasponu drama, novim i nagrađivanim filmovima, kao i uzbudljivim akcijama. Ljubitelji humora i naslova prilagođenih obiteljskoj atmosferi će uživati u urnebesnim komedijama i filmovima koji pronalaze put do svih generacija, uz zabavne i nadahnjujuće priče.

Sve one koji žele doživjeti prirodu izbliza i gledati kvalitetne dokumentarne sadržaje, razveselit će dodatni kanali iz obitelji Viasat. Viasat Nature HD gledatelje ostavlja bez daha impresivnim dokumentarcima, dirljivim pričama i adrenalinskim avanturama. Tu je i Viasat Explore HD koji nudi autentične priče i likove koji žive po vlastitim pravilima, tragaju za čarima života i otkrivaju naskrivenije kutke planeta sa žarom pravih avanturista. MAX paket također uključuje i Extasy 4K kanal koji nudi ekskluzivni sadržaj za odrasle u 4K rezoluciji.GONET.TV MAX

GONET.TV nije zaboravio ni ljubitelje drama, tako da se u MAX paketu može naći i kanal Epic Drama koji donosi uvjerljive i suvremene priče, kao i filmove i serije smještene kroz povijesna razdoblja. U novom paketu je i NASA TV UHD, poslastica za gledatelje koji žele vidjeti prostranstva svemira do najsitnijih detalja u 4K, pratiti NASA-ine misije i uživati u ekskluzivnim snimkama s Međunarodne svemirske postaje.

Pametna televizija

GONET.TV je pametni način gledanja televizije koji zahtijeva samo pristup internetu, bez satelita, antene ili kabelske. GONET.TV radi na internetskoj vezi bilo kojeg davatelja internetskih usluga i pri brzini od najmanje 3 Mb/s. Da biste mogli započeti s gledanjem, dovoljno je naručiti uslugu GONET.TV i odmah je možete početi koristiti na Smart TV-u ili na drugim uređajima poput računala, tableta ili mobitela. Usto, ne potpisujete nikakve ugovore pa nemate ni ugovornih obveza, a uslugu možete otkazati u bilo kojem trenutku.GONET.TV MAX

Uslugom GONET.TV željeli smo omogućiti ljudima da gledaju televiziju kad imaju vremena i to samo ono što ih zanima, a ne ono što se trenutno pušta na televiziji. Zahvaljujući znatno nižoj cijeni od one koju nude davatelji internetskih usluga i multinacionalne tvrtke, GONET.TV pruža uslugu zbog koje ljudi zaista mogu uživati u svojim domovima, ali i gledati kad putuju bilo gdje u EU, samo je potrebno biti povezan na internet. Kako bi znali što kupuju, svi novi korisnici mogu isprobati GONET.TV na 14 dana za samo 0.10 eura i bez ikakve obveze.


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum