BOGAT PROGRAM

Počinje peto godišnje doba - Pulski Karneval!

| Autor: Promo
Pulski Karneval

Pulski Karneval


Kad maškare preuzmu ključeve grada, počinje peto godišnje doba, doba veselja i ludiranja za velike i male. I ove će godine ključeve grada Pule preuzeti najmlađe maškare, a u nikad bogatijem programu, svatko će moći biti baš ono što želi. Uz zabavu, šalu i ples, najmlađe maškare mogu osvojiti i nagrade.

Pulski Karneval

Karnevalski program počinje u subotu 4. veljače programom namijenjenim upravo najmlađima i nastavlja se subotu nakon, 11. veljače. Tako će obje subote u 9.30, 10, 10.30, 11 i 11.30 sati ispred Arene kretati Veseli karnevalski autobus popraćen prigodnim programom udruge Birikina Pula. Pulapromet je partner u ovom programu i za maškare daje autobus i šofera. Sudionici obavezno moraju dan prije 'skoknuti' do TZ-a Pule u vremenu od 8.00 do 17.00 sati kako bi mogli preuzeti karte za veseli autobus.

Pulski Karneval

Kako bi otkrili skriveno blago, preuzmite letak programa i sakupite pečate. Prvi pečat može se dobiti ispred Arene od kuda kreće Veseli karnevalski autobus put Giardina gdje je predviđen iskrcaj uz doček Čarobnjakove družine kod kojih se dobiva drugi pečat.

Potom kreću put Trga Portarata gdje ih čeka Karnevalsko čarobiranje mađioničara Stefana uz oslikavanje lica u Rozi make up corneru, čarobiranja koja počinju u 10.15, 10.45, 11.15, 11.45 i 12.15 sati i naravno – treći pečat!

Pulski Karneval

Od Trga Portarata nastavlja se dalje uz pratnju Čarobnjakove družine prema Parku grada Graza. Tu će najmlađe maškare moći proći kratku poduku iz glume u sklopu koje će naučiti kako se ponašaju prave princeze, kao i super junaci uz Školu maškara Teatra Naranča. Škola maškara počinje u 11.00, 11.30, 12.00., 12.30 i 13.00 sati. Za vrijedne đake nagrada je – četvrti pečat. S tako prikupljenim pečatima cilj je doći do Foruma i otkriti skriveno blago u TZ-u Pula gdje se dobije peti pečat. Za sve one koji prikupe bar četiri pečata slijedi nagrada u TZ-u Pula, a jedna od nagrada skrivenog blaga bit će besplatne predstave "Priče iz čarobne kutije" u izvedbi Teatra Naranča.

Pulski Karneval

A da bi se i velike maškare dobro zabavile Karnevalska skupina Veli Vrh – Valmade za sve je pripremila vesele đireve u subotu 11. veljače i to po Valmadama od 10 do 11 sati i po Velom Vrhu od 11 sati, a 'štala' će potrajati sve do 19 sati.

Pulski Karneval nastavlja se i tjedan dana kasnije s bogatim programom za male i velike…

Više informacija: https://www.pulainfo.hr/hr/pulski-karneval-4-21-02-2023/59624Pulski Karneval

Karnevalska skupina Valmade - Veli VrhKarnevalska skupina Veli Vrh - Valmade

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter