Prilika za posao u Istri

Rudan d.o.o. traži zaposlenike

| Autor: Glas Istre
(Foto: Rudan d.o.o.)

(Foto: Rudan d.o.o.)


Rudan d.o.o. vodeća je tvrtka u Hrvatskoj u području uštede vode i energetske učinkovitosti. Ulaganjem u obnavljanje i optimiziranje infrastrukture, uvođenjem tehnoloških inovacija i racionaliziranjem potrošnje u poslovnim procesima, tvrtka klijentima ostvaruje značajne uštede energije, energenata i vode.

Sjedište se nalazi u Žminju, u prvoj pasivnoj poslovnoj zgradi čime je RH 2014. godine dobila prvo „zeleno“ korporativno sjedište neke hrvatske tvrtke, a svoje poslovnice ima u Zagrebu, Rijeci i Splitu.

(Foto: Rudan d.o.o.)(Foto: Rudan d.o.o.)

Kako bi uspješno ostvarila razvojne planove u području energetike, tvrtka trenutno aktivno traži zaposlenike za rad u sjedištu u Žminju, na pozicijama voditelj projekta (project manager), voditelj centralne nabave, voditelj gradilišta i projektanta fotonaponskih elektrana te studenata elektro smjera koji bi se dalje usmjeravali i obučavali sukladno specijalističkom programu tvrtke Rudan.

Uz sektor energetike, tvrtka Rudan je i rastući turistički brand te trenutno nudi smještajne kapacitete na četiri destinacije visoke kvalitete; Hotel Pagus**** na Pagu, Villas Arausana & Antonina****, Hotel Villa Radin**** i drugi hoteli u Vodicama, Hotel i kamp Terme Jezerčica*** u Donjoj Stubici te kamp u Omišu.

Tvrtka značajno investira u vlastite objekte i time proširuje ponudu usluga svojim gostima te podiže njihovu razinu vrijednosti i energetske efikasnosti.

Trenutno zapošljava više od 150 radnika u različitim sektorima te su u tijeku aktivnosti pronalaženja kadrova za rad u sezoni u objektima u Pagu, Vodicama i Omišu.

Sve o tvrtki Rudan pa tako i detalje o natječaju i načinu prijave provjerite na njihovoj na njihovoj Facebook te Linkedin stranici.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom