design district

SAJAM NAMJEŠTAJA I UREĐENJA INTERIJERA

Izvor: Design District

Izvor: Design District


DDIzvor: Design District

Sajam namještaja i uređenja interijera Design District održava se u staroj tvornici u Rovinju od 24. do 26. 11. i okuplja više od 90 brendova namještaja i oprema.

Na jednom mjestu, posjetitelji će moći razgledati hotelske i spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, sjedeće garniture, rasvjetu, profesionalnu opremu za ugostiteljstvo i niz drugih proizvoda vezanih uz uređenje interijera i eksterijera.

Izlagači su pripremili posebne popuste i to je prilika da se po vrlo povoljnim uvjetima dogovori opremanje doma, hotela, apartmana ili vile.

Poseban naglasak ovogodišnjih popratnih događanja na sajmu je na održivim i ekološkim proizvodima što je popraćeno prvom regionalnom konferencijom Novi europski Bauhaus – lijepo, održivo, zajedno.

Osim proizvoda, na sajmu će se moći dobiti i besplatni savjeti arhitekata i dizajnera interijera koji izlažu u izlagačkoj cjelini Archi Art Corner.

Radno vrijeme sajma je od 10:00 do 19:00 sati. Više informacija o izlagačima i događanjima može se pronaći na službenoj web stranici sajma: www.design-district.net


Podijeli: Facebook Twiter